Gå till innehåll

R__30

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av R__30

  1. Hur tar man reda på den lokala IP adressen i Windows 7? Alltså inte adressen ut mot internet,utan den lokala i hemma nätverket. Snabbt svar uppskattas.
  2. Ja,det skall jag göra. Hur tar man reda på sin dators IP-adress i det egna nätverket? Alltså inte IP-adressen ut mot Internet.
  3. Oki,jag kollar vidare på deras hemsida. Känns rimligare att hålla sig där trots allt,eftersom det verkar vara relaterat till Xtreamer. Tackar för hjälpen ändå!
  4. Jag har en laptop i ett rum där de 2 hårddiskarna är inkopplade till den via en usb-hub. I hallen har jag min router,och i vardagsrummet har jag min Xtreamer kopplat till min LCD via HDMI. Igår lyckades jag få min Xtreamer att hitta mitt nätverksnamn,och fick tillgång till Internet. Man skrev in WPA2 nyckeln i Xtreamern´s settings och sedan fungerade det. Det gick att kolla på film via något som heter Xtreamer Live. Den verkar alltså ha hittat min router och man kan använda Internet med den. Men när man går in i Xtreamerns gränssnitt och skall leta efter sina filmer och sin musik finns det inget där. I Xtreamern kan man välja lite olika saker;USB,HDD,NET och UnPd tror jag det hette. Men det spelar ingen roll vart man går in,för det är tomt överallt. Jag kör även Vuze på min laptop,och den kommer upp i Xtreamern,men inte mina 2 externa hårddiskar. Jag har varit inne och delat ut mina mappar,men vet inte om jag gjort allt rätt? När man kollar på hårddiskarna så står det ju delad,men ändå går det ej att hitta i Xtreamern. Vore jättesnällt om du kunde hjälpa mig;känns som man har köpt grisen i säcken nu för 1500 kr. Vad kan vara fel? Någon inställning i Windows 7 eller i Xtreamern?
  5. Tyvärr lyckas inte min Xtreamer hitta mina 2 hårddiskar som jag delat ut. Men Xtreamern hittar ip-adressen till mitt nätverk,och jag får igång Xtreamer Live. Varför hittar inte Xtreamer mina delade hårddiskar? Måste man ange något mer i Xtreamer´s inställningar? Tacksam för svar.
  6. Jag tror jag har lyckats att dela ut mina hårddiskar,men jag skulle vilja ha det bekräftat. Anledningen är att jag skall koppla in en Xtreamer till min LCD,och behöver då hämta mina 2 externa hårddiskar från min laptop med Windows 7. Det jag gjorde vara att högerklicka på en hårddisk,välja delning,avancerad delning och behörigheter. Jag har gett den behörighet till alla,och det står även delad om man kollar i egenskaper under fliken delning. Har jag gjort rätt? Kommer min Xtreamer att kunna hitta mina 2 externa hårddiskar?
×
×
  • Skapa nytt...