Gå till innehåll

hr Hjälplös

Medlem
  • Innehållsantal

    11
  • Gick med

  • Besökte senast

hr Hjälplös's Achievements

(1/8)

  1. Ja!! Tack så mycket! Tänk så enkelt det kan vara när man kan.... Verkligt tur att det här forumet finns, så okunniga kan få hjälp! Tack än en gång!!
  2. Hej! Hur beter man sej för att inte Media player ska vara den som står först i kön för att spela upp musik? Jag vill använda VLC i stället, men så fort jag klickar på "spela upp" så är det Windows Media p som går igång. Någon som vill tala om för mig hur det går till?
  3. Hittade ett program som heter Synergy och det fungerar som jag vill och med de inställningar jag har. verkar alldeles utmärkt, så problemet är löst!
  4. Någon här som provat detta program för att styra flera datorer med en mus och ett tangentbord? Jag får det inte till att fungera på mina två datorer; den ena med Windows 7 och den andra med XP. Enl. beskrivning ska det funka med de två OS-en. På båda körs F-Secure Internet Security och det kan ju tänkas att brandväggen stoppar, men jag har testat att stänga den på en och på båda utan att det hjälper. Eller finns det något annat program (helst gratis) som gör det jobbet?
  5. En förklaring på mitt konstiga skrivande: Efter min fråga så svarade någon, i mitt tycke, oförskämt, därav de kommentarer som är efter. Senare togs det svaret bort an någon anledning, kanske tyckte personen ifråga också att det var dumt formulerat. Jag har fått flera förslag om hur Blekko ska tas bort, dessvärre har inget fungerat, men nu håller det sig i bakgrunden och Chrome går in som startsida.
  6. Sen kan jag meddela att det funkade inte heller...
  7. Ber så mycket om ursäkt att jag besvärade, men jag trodde i min enfald att det var legitimt att fråga här! Men du fick ju visa vad du kan och andra inte...
  8. Har på något vis fått in något som heter Blekko och som tränger sig på varje gång datorn startas och vill fungera som startsida. Har försökt på alla, för mig möjliga, sätt, men blir inte av med eländet. Någon här som kan tala om hur jag ska göra?? Jag vet heller inte vad Blekko är för något... bra eller dåligt. Tacksam för all hjälp att bli kvitt skiten..
  9. Har en bekant med en bärbar dator med Wista Home och på den finns ä och ö som svenskt och norskt. Bekantingen vill växla mellan dom, men hur gör man då?
  10. Tack så mycket!! Det funkade och jag är nöjd för fler tecken!!
  11. Var och hur får man smileys som funkar i G-mail? Dom som finns där är inte så roliga. De jag hittat fungerar inte i g-mail, utan i allt annat;
×
×
  • Skapa nytt...