Paul.A

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Om Paul.A

  • Rank

  1. Inget finns där, bara 1394 anslutningen och kabel anslutning.
  2. Jag vet inte om någon av er ser det här men jag skickar en skärmdump.. Jag ser inget Trådlöst internet.. Jag behöver verkligen hjälp. Hoppas någon vet hur man får fram det igen. (jag har haft trådlös tidigare) Jag har en knapp på min dator som det är en liten satellit på. Jag har haft problem med knappen och den funkar inte, men det gör inget. anslutn..bmp
  3. Jag har installerat drivrutiner men det verkar bara vara en uppdatering av trådlös internet. Hur aktiverar jag nätverkskortet? Det kanske är problemet.
  4. Hej. Jag startade om min dator för några veckor sen till fabriksny. Nu när jag har fått den på spår igen (laddat ner allt jag behöver) så märkte jag att jag bara kan ansluta mej till Internet via kabel, inte trådlös internet. Jag behöver trådlös internet för jag är ofta på spår. Jag har bara Anslutning till lokalt nätverk och 1394-anslutning, men ingen trådlös. Jag hade trådlöst förut, men nu är den borta. Behöver nödhjälp. Svara så snabbt ni kan. Jag har en Fujitsu Siemens Amilo Li 1720. Jag har försökt ladda ner drivers.