Lasse M

Medlem
 • Innehållsantal

  36
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Lasse M

 • Rank

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 1. webcompanion fixade problemet, nu får jag meddelande om någon försöker installera reklamprogram och om någon försöker ändra min startsida Tack Cecilia
 2. Det har jag gjort med allihop, men min fråga var hur man kan skydda sig mot bakgrundsinstallationer när man installerar ett helt annat program ?
 3. Jag fick aldrig valet utan det installerades ändå
 4. Hur kan jag stoppa externa program (typ reklam) att lägga till tillägg i IE utan mitt godkännande? Hur kan man stoppa externa program från att ändra min startsida?
 5. Tack, det funkar nu.
 6. Lasse M

  Ny flik

  När jag klickar på Ny Flik eller knappar ctrl N så kommer en sida upp om Ofta besökta sidor istället för min startsida. Detta uppkom sedan en kort tid tillbaka(ev en uppdatering?). Går det att ändra? Jag kör IE 11 i Windows 7.
 7. Har haft detta problem flera ggr. Utöver att ändra i internetalternativ, så måste man också ändra i egenskaper för IE där det står startar i. Där finns det 2 http: adresser, och man tar bort den man inte vill ha.
 8. Hur får jag bort rutan sekretessrapport varje gång jag byter sida i IE ver 11 ? OS = windows 7
 9. Försöker ladda upp men det misslyckas. Har provat flera filer men får "This upload failed"
 10. yes den fungerar, hur gör jag för att ladda upp den filen som inte fungerar?
 11. Kollade i kontrollpanelen, och där finns den wav-fil, som jag vill ha, angiven, men det hörs inget när jag testar, men väljer jag en windows standard ljudfil, så funkar det. wav filen som jag har valt har fungerat förut.