Gå till innehåll

Baskern

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Baskern's Achievements

(1/8)

  1. Baskern

    NAS

    Adminrättigheter på den burken jag inte kan mappa från? Japp där är jag inloggad som admin. Och det är som admin jag försöker mappa upp mig som. Jo jag skulle föredra att köra med samma virusprogram.När licenserna går ut ska jag försöka få ihop det.
  2. Baskern

    NAS

    Det fungerade första dagen efter jag hade installerat nasen. Bör jag inte ha rättigheter om jag anger användarnamn och lösenord när jag försöker accessa en mapp? Hur gör jag annars? Tack för ditt svar för övrigt.
  3. Baskern

    NAS

    Hoppas jag hamnat på rätt ställe nu. Har nyss köpt en NAS från Dlink. DNS-320. Kopplar in den till routern och vill mappa upp den direkt från min stationära och bärbara. Enda skillnaden mellan datorerna är att laptoppen har norton och den stationära har nod32. Windows hittar fram till nasen, men när jag ska in i ngn mapp måste jag ange användarnamn och lösenord. Där är det stopp. Jag har så klart användarnamn och lösen, men det tar stopp ändå. Om jag har NOD32 igång, kommer jag inte ens fram till NASen. Stänger jag av NOD kommer jag fram till den, men sen ere stopp som skrivet. Hjälp härifrån?
×
×
  • Skapa nytt...