Gå till innehåll

mson

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av mson

  1. Ajdå, det var inget vidare. Tänk om det nu skulle vara så att jag är helt otekniskt lagd vad gäller datorer då så att jag inte vet hur jag formaterar datorn? räcker det alltså att jag tankar ner en Windows 7 version på nätet efter att jag formaterat alltså? Är det något mer jag behöver göra sen? Typ fixa senaste drivrutiner till grafikkort, nätverkskort etc etc?
  2. Har en ny hårddisk, den gamla gick så att säga åt skogen Vad händer om jag tar datorn till återförsäljaren och säger att orginalhårddisken kraschade och att de "för satiken" får se till så att jag får in min Windows version som jag betalat för!
  3. Hej på er. Har en VAIO av nyare modell, köpt för bara några månader sedan. På undersidan av laptopen har jag en nyckel för Windows 7 så datorn ska ha en äkta Windows 7 version. Nu var det så att jag "råkade" slå lite för hårt på hårddisken så den gick åt skogen och därefter började problemen. Först och främst så kände jag ingen som hade någon äkta Windows 7 version (tyvärr) så fick installera en oäkta Windows 7 Ultimate vilket ju gör att det dyker upp "felmeddelanden" om min oäkta Windows version en gång i kvarten. Dessutom är denna versionen 32bit och inte 64bit som min dator ska ha. Jag tycker datorn är mycket mycket segare än tidigare och antar det har med 32 kontra 64bit? Datorn får fryslagg ibland vilket jag också härleder till föregående problem samt att när jag skriver så¨flyttar sig markören till andra ställen på skärmen kanske var tionde minut så man måste sitta och hålla koll hela tiden när man skriver. Vad tycker ni att jag ska göra? Formatera hela skiten, hitta en äkta Windows 7 64bit skiva och börja om från början eller vad? Tacksam för svar grabbar!
×
×
  • Skapa nytt...