Gå till innehåll

niklasb

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

niklasb's Achievements

(1/8)

  1. Det lyckades!! Tack så mycket för hjälpen. Du har varit till mycket stor hjälp. Tack!
  2. hej igen, det funkade. moderkortet heter följande: Intel corporation D865PERL(J2E1), ska jag söka och ladda ner drivrutiner till den?
  3. Okej, nej har tyvärr ingen skiva till det. Moderkortet har tyvärr inte suttit i märkesdator och vet inte riktigt tillverkaren. Men det är ju till just ethernet-styrenhet som det fattas drivrutiner till. Ska jag öppna upp burken och kolla eller kan jag se via bios eller liknande?
  4. Hej. Har ett gammalt hemmabygge hemma som jag tidigare i veckan formaterade om. Ett problem har uppstått och som jag också tror är ett ganska vanligt problem. Efter omformateringen av datorn, så går jag in på datorn och ska ansluta till internet. Men detta fungerar tyvärr inte. Så här ser situationen ut: Datorn är ett hopkok av olika delar. Enligt enhetshanteraren så heter nätverkskortet ''1394 Net Adapter''. Har genom min andra dator laddat hem olika drivrutiner till detta nätverkskort, men har inte fått något resultat. Annat intressant om man kollar på enhetshanteraren är följande: Drivrutin till ''Ethernet-styrenhet'' saknas, är det viktigt att ha detta installerat? Annars så verkar alla andra drivrutiner vara installerade. En annan viktig sak är att det står att datorn är anslutet till''1394-anslutning'', men jag har ändå inget internet. Har ni några förslag till hur jag kan göra? Behöver hjälp! Jag vore väldigt tacksam om ni skulle vilja hjälpa mig med detta. Tackar på förhand.
×
×
  • Skapa nytt...