Gå till innehåll

LennartL

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

LennartL's Achievements

(1/8)

  1. Tack för tipsen. Ska uppgradera imorgon och se om det blir bättre. Har det varit problem med den tidigare versionen eller???
  2. Hej! Jag har en granne som har Win7 och har installerat Skype 5.0.2 (5.2.0) kommer ej ihåg versionen just nu. Problemet är att vid vanliga samtal och vid videosamtal så fungerar det bara i ca 30-45 sekunder sedan säger skype att den har för svag signal. Men övriga program som använder internet rullar på som vanligt. Han har en uppkoppling på 3Mb. Han har installerat om programmet flera gånger.Han har kopplat bort firewall, han har tagit bort filen "shared.xml", men inget har hjälpt. Samma problem kvarstår. Vad kan detta bero på????
  3. Om jag får låna en skiva och sedan ska ändra till min licens-nyckel, var gör jag det någonstans? Man får ju inte fylla i licensnyckeln vid en installation nu för tiden så det måste man väl göra inne i Vista då antar jag.
  4. Hej! Har en Packard Bell som har några år på nacken. Hårddisken har av oförsiktighet formaterats. Kan man på något sätt återställa den. Kommer inte in i datorn. Och jag inte har gjort nån skiva på Vistan som följde med. Hur bär man sig nu åt för att få tag på en skiva så jag kan installera Vista igen. Jag har en laglig licens. Köptes i Sverige när jag var där men bor i Spanien. Finns det nån hjälp att få???
×
×
  • Skapa nytt...