Daniel A

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

 Innehållstyp 

Profiler

Forum

Gallery

Downloads

alltomwindows.se - Sveriges största community om Windows

Allt postat av Daniel A

  1. Jag köpte datorn för typ ett halvår sedan och har haft Norman ända sedan dess. Anledningen till att jag blev lite fundersam är att Norman började varna för detta nu i veckan... Så mycket förstod jag att det är ett HP-program, men hur kommer det sig att den börjar varna efter ett halvår?
  2. Har Norman SecuritySuite som antivirusprogram på datorn. När den kör en sökning kommer följande upp i loggen: C:\HP\Bin\EndProcess.exe Potentiell oönskad programfil [W32/Suspicious_Gen5.QYA] Försökte google lite på detta, men hittade inget bra svar. Någon som vet om och i så fall vad det är för virus och om jag bör ta bort filen?
  3. Såg att denna tråd tagits upp redan.. Hur som helst, först lite bakgrundsinfo: För en dryg månad sedan formaterade jag om min dator då den gick oerhört segt samt att Normar inte hittade några virus. Droppen kom när defragmenteringen hade kört i 8-9 timmar utan att bli klar. Datorn är en bärbar HP, ca 2 år gammal (minns inte exakt när vi köpte den). Innan formateringen hade SP2 installerats utan problem. Ett par veckor efter omformateringen hade datorn installerat diverse Windows-uppdateringar och var nu framme vid SP2. Efter installering av SP2 försvann ljudet på datorn. Googlade på probl