Gå till innehåll

blogtweeter1

Medlem
  • Innehållsantal

    25
  • Gick med

  • Besökte senast

Kontaktmetoder

  • Hemsida
    http://www.twitter.com/blogtweeter1
  • Skype
    blogtweeter1

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Man

blogtweeter1's Achievements

(1/8)

  1. Enligt Netgear hemsida skall den ha automatisk uppdatering av routerns programvara. Routern är speciellt anpassad för stora hus och flera våningar, eftersom den med sina 8 inbyggda antenner skall kunna ge en stark och bra signal. Eftersom det är en N-router; kör den automatiskt på någon speciell inställning? Jag har G-standard på min laptop, och routern är avsedd för N. Känner den av rätt standard själv? Kan det vara någon inställning man måste göra?
  2. Jag har köpt en ny router av märket Netgear WNR2000. Installationen gick bra, och den hittar min laptop och tvärtom Men, av någon anledning så fryser hela datorn efter att jag kopplat in routern. Detta hände aldrig när jag körde med kabel i datorn, utan kom nu med routern. Att surfa runt verkar gå bra, men när man kör YouTube eller Svt Play, samt streamar så låser sig hela datorn efter en stund. Det händer alltså inte med en gång. Det enda man kan göra är att stänga av datorn med powerknappen, för den låser sig totalt. Sedan fungerar det att starta om, och surfa vidare. Men efter en stund är det samma sak igen. Otroligt irriterande, men verkar bara hända när man kollar Youtube eller Play-tjänster. Jag kör med standard inställningarna direkt från fabriken, och har inte loggat in i den alls. Rummet jag sitter i är avskiljt från hallen där routern är kopplad till switchen. Dörren är halvstängd, och avståndet kan vara ca 6 m. Det är betongväggar till rummet med routern. Enligt säljaren skulle denna routern passa för mitt krav att få en stark signal utan avbrott. Tycker det är konstigt att hela datorn låser sig efter man kopplat in denna routern. Inga virus på datorn, och den fungerar bra. Det är en Acer eMachines E725 med Windows 7 Home Premuim 64-bit. Vad kan vara problemet?? Tacksam för svar!
  3. Jag kom på att det inte är värt all tid som man lägger ner på detta. Men tack ändå för alla tips,och jag återkommer med ny tråd om det skulle bli aktuellt,
  4. Ok,men även fast jag anger säkerhetsnyckeln till mitt trådlösa nätverk så funkar det inte. Det enda som kommer upp är "begränsad eller ingen anslutning" i nätverksikonen. Har även en iPhone som vägrar koppla upp sig på det trådlösa nätverket. Vad gör man nu??
  5. Jag har ett nätverk och en laptop med Windows 7 kopplat till det trådlöst via en router. Nu vill jag kunna ansluta min laptop med XP till detta nätverk. Är detta möjligt? Hur gör man detta?
  6. Hej igen.Sorry för sent svar Nu har jag lyckats att få in min Xtreamer i nätverket äntligen. Det fungerar att kopiera bilder från datorns hårddisk över till mediaspelaren. Men när jag försöker kopiera en film från mitt USB-minne till den kommer ett felmeddelande upp(se bifogad fil). Jag har provat att ändra behörighet på mapparna på mediaspelaren,men det händer inget. Inga bockar kommer upp vid "läs" eller "skriv". Går det inte att ändra behörighet på mediaspelarens mappar så man kan kopiera filer till den?? Tacksam för svar.
  7. Det var tydligen min router som ställde till det. Efter att jag lagt till min Xtreamer´s IP och Mac adress fungerade det! Nu kan jag ladda upp filer från min dator till mediaspelarens webgränsnitt. Men måste jag ändra IP varje gång om jag te x drar ut nätverkskabeln? Är det riktigt att sätta "auto" IP på den? DHCP skall väl också vara aktiverat?
  8. Hej. Jag vill kunna ansluta min dator till min externa mediaspelare som jag har kopplat till min LCD. min dator är kopplad trådlöst till min router,som i sin tur är kopplad till min bostadswitch. Från mediaspelarens ethernet port har jag kopplat till min router i en ledig port. Nu vill jag kunna dela ut filer som jag har på min dator,och kunna få upp dem på min mediaspelare. vad behöver man ställa in i Windows 7,och hur/vart gör man detta?
  9. Jag kommer inte ens så långt som att det börjar att kopieras till USB-minnet. Men nu efter omstart av datorn verkar den börja arbeta mycket innan jag ens går in i biblioteket. Dags för Defraggler??
  10. Problemet verkar vara att Windows 7 av någon anledning tycker att det måste läsa in alla de stora filerna så fort man går in i den avdelningen i biblioteket. Där jag jag 3 st Bluray rippar på sammanlagt 50 GB. Klarar inte min dator av detta? Inställning?
  11. Hjälp innan man får ett frispel på Windows 7. Så fort man börjar att kopiera en stor fil(8GB+),börjar hårddisken att jobba frenetiskt och blir aldrig klar. Denna process gör att man tvingas att boota om hela datorn,och prova igen. Är det fel på min dator,Windows 7??
×
×
  • Skapa nytt...