Gå till innehåll

amiletto

Medlem
  • Innehållsantal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av amiletto

  1. Det löste sig som vanligt med formattering och ominstallation.
  2. Jag använder ett usb modem som jag även använder till en router för Wifi,det fungerar som vanligt u.a. Har vid ipv4 försökt aktivera "default netbios setting" i WINS tab men den rutan går inte att kryssa.Tror att felet ligger där,om det saknas drivrutiner eller vad felet kan vara.Ska inte dhcp vara enabled när man väljer att IP adress och DNS server är satt till automatiskt? Vad kan orsaka att dhcp är off? Jag använder mobile connect för ett huawei E1750. Jag hade tidigare en läcka i Mb Netgear registrerar vilka program som har established connection så man kan stänga av onödiga uppkopplingar.
  3. Brandväggen har jag kopplat ur,netguard störde inte win7. Överst står det när jag kör kommandot. IP Configuration Primary DNS suffix: Node type:Hybrid IP routing enabled:no WINS Proxy Enabled:no PPP adapter Connection-specific DNS Suffix: Description: Physical Address: DHCP Enabled:no Autoconfiguration Enabled:yes IPv4 Address:10.135.46.4 Subnet Mask:255.255.255.255 Default Gateway:0.0.0.0 DNS Servers:00.251.201.177 00.251.201.178 Primary WINS Server:10.11.12.13 Secondary WINS Server:10.11.12.14 NetBIOS over Tcpip:Disabled
  4. Efter att PC:n uppdaterats till windows 8 funkar inte firefox. Enligt netguard så kopplar det upp, men ingen sida laddas i browsern. Hastigheten på uppkopplingen är också OK enligt netgear. Proxy är avmarkerat. Något annat som brukar fela efter uppdatering? Skickat från min HTC Desire S via Tapatalk 2
  5. Datorn laddar ner +100 Mb på någon minut utan att webläsaren laddar någon sida. Windows update är avstängt. Söker ett program som kan ta reda på som läcker Mb i datorn,och finna IP-adressen där datan hämtas. Det hjälper ibland att koppla ner och återansluta.
  6. Om jag försöker öppna mappar som t.ex dator,dokument,bilder o.s.v så släcks skrivbordet och skärmen blir blå. Efter några sekunder återkommer skrivbordet med ikoner. Att öppna kontrollpanelen och några andra fungerar. Är det någon inställning som blivit fel/ändrad? Det går inte heller att försöka reparera med win8 DVD:n,för den kan inte startas från "dator" p.g.a felet. Tacksam för tips.
  7. Hämtar lösenord från Password Memory och högerklickar i lösenordsrutan som jag alltid gjort,men inget händer. Förut var det bara Hotmail som inte fungerade,men nu fungerar inte dom andra heller. Hur kan jag felsöka?
  8. Tack för tipsen. Det fungerade direkt när jag hämtade drivrutinen en gång till. Från Fujitsus hemsida den här gången.
  9. När Win7 installerades blev grafikkortet installerat som standard VGA-kort med Microsoft drivrutin. Grafikkortet heter:ATI Mobility Radeon Express 200M.ATI drivrutinen heter V.8.332.0.0. När jag installerade BlazeDTV till en DVB-T USB-sticka för att se på TV blir skärmen svart,ljudet är OK. Jag tror att Microsoft drivrutinen orsakar detta,jag har installerat video Codec-pack utan förbättring. När jag försöker uppdatera till ATI:s får jag meddelande att bästa drivrutinen redan är installerad. När jag avinstallerar Microsoft drivrutinen och startar om får jag samma meddelande. Hur kan jag komma förbi detta att fel drivrutin har tagit över?
×
×
  • Skapa nytt...