Gå till innehåll

catrin71

Medlem
  • Innehållsantal

    11
  • Gick med

  • Besökte senast

catrin71's Achievements

(1/8)

  1. Skulle vilja fråga er om den här metoden att avgöra om datorn är stulen eller inte: Om jag ber att få Service Tag och serienr på ett objekt jag tänker köpa för att verifiera med Lenovo hemsida exakt hur gammal datorn är och se när garanti gick ut osv. Kan man då dra slutsatsen att de som lämnar ut sitt serienr och service Tag för verifikation är de som EJ är stulna medans övriga med högsta sannolikhet är just det Stulna fungerar mitt "lackmuspapper" test ovan beskriven bra tror ni?
  2. Vad konstigt, det finns 28 stycken poster av denna nyckel: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} är det inte en masa dubbletter? Kan jag ta bort alla utom en?
  3. Har haft Thinkpad länge och de går ju aldrig sönder så nu har jag bestämt mig för att köpa en begagnad via blocket .... men finns det flera siter såsom blocket man kan köpa begagnade bärbara på?
  4. Tack e-son men tyvärr säger Microsoft fixen att enheten fungerar om jag testar CD/DVD RW enheten läs mode MEN när den försöker skriva DÅ säger den att enheten inte fungerar!!
  5. Nej inget utrops eller fråge tecken. Det står att den fungerar helt enkelt
  6. Provade antivirus programmet bitdefender i 2 dagar men datorn blev otroligt seg så nu vill jag ha bort programmet men det går ej. Bitdefenders egen avinstallations rutin står bara i et läge och gör ingenting? Hur tar man bort ett sådant program hårdhänt? Dvs tar bort filerna själv
  7. Det står att enheten fungerar korrekt i enhetshanteraren och att senaste drivrutin ligger där. I Utforskaren säger datorn åt mig att stoppa in en CD även om där ligger en CD i. Brännar programmet hittar ej CD enheten alls.... Ok m.a.o. är detta ett scenario där CD/DVD enheten är fysiskt trasig på ett sätt som windows inte klarar av att känna av och därmed säger att den fungerar Det finns inga flera sätt att lägga in drivar rutiner som jag missat? Har plockat mjukvaran ifrån lenovo och i enhetshanteraren syns CD/DVD och datorn säger att den fungerar ..... DÅ har jag mjukvaru mässigt gjort allt rätt eller?
  8. CD/DVD fungerar ej, syns dock i enhetshanteraren. Har en Thinkpad R61e och plockat senaste drivare ifrån lenovo men det hjälper ej. Tror dock itne att enheten är trasig utan att jag har något mjukvaru fel..... hur approachar jag en bra felsökning? som sagt alla drivare ifrån lenovo ligger rätt säger installations programmen när jag kör dem men t ex windows media player hittar inte DVD enheten? Kan CD/DVD enheter vara avstängda i BIOS så att windows aldrig kan hitta enheten?
  9. Blue screen efter ca 5 minuter, tror en drivrutin ligger fel. Problemet är att jag inte hinner läsa blue screen meddelandet. Vart hittar man denna informativa text på hårddisken? För den måste väl sparas ned någonstans?
×
×
  • Skapa nytt...