Turbopump

Medlem
 • Innehållsantal

  334
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  14

 Innehållstyp 

Profiler

Forum

Gallery

Downloads

alltomwindows.se - Sveriges största community om Windows

Inlägg postade av Turbopump


 1. Jag har avslutat mitt insiderkonto då jag tycker buggarna i insiderversionerna blivit för stora. Exempelvis får jag inte webbläsarna Edge eller Firefox  att funka vid uppspelning av rörligt material. I övrigt funkar inte Malwarebytes som jag använder. Sammanfattningsvis så lägger jag ned uppgraderandet av versionerna i den här tråden ifall någon undrar, vet att det kommit en ny version 14971 för PC.


 2. Förstår inte riktigt problemet. Antingen vill man använda den stabila versionen 1607 för att undvika alla e.v. bekymmer eller också kan man tänka sig att testa de nya provversionerna och måste då vara medveten om risken att windows fungerar mer eller mindre bra. Att köra betaversioner av program är alltid ett risktagande.

  Det framgår ju tydligt på Microsofts insider preview-sida  vilka e.v. "issues" som man kan räkna med om man väljer att använda en sådan. Bl.a. funkar inte vissa funktioner eller program som i den stabila versionen.

  Det föreligger inget tvång att använda preview-versionen, det är upp till var och en hur man väljer att göra. I alla fall än så länge.

  • Like 1