Gå till innehåll

ozonlagretsbeskyddare

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

ozonlagretsbeskyddare's Achievements

(1/8)

  1. Jag har ett utropstecken endast på "Other Devices" och där i finns det något som heter "Unknown Device", mer än så är det inte.
  2. Så! Har omformaterat och allt har fungerat utmärkt för den bärbara. Men stationära har jag lite problem med. Inga av drivrutinerna gick att installera på win 7 (det står att de fungerar för win xp). Och grafikkortet kunde inte hittas av programmet som jag använde "Step 1: Desktop Graphics" och "Step 2: Auto Detect and Install", det är enklast!" Redigerat: Jag har hittat och laddat ner grafikkort drivrutinerna, dock har jag fortfarande problem med att hitta/använda datorns övriga drivrutiner.. Finns det någon lösning på det? Tack
  3. Tack! Undrar bara en sista sak. Jag har ett ATI grafikkort på stationära datorn, men minns inte hur jag letade fram vad för grafikkort jag hade. Sist hade jag inte någon katalog eller CD skiva till grafik kortet heller. Och hur gör jag detsamma med bärbara datorn (vet inte vad för grafikkort den datorn har)? Tack att du har orkat hjälpa mig, riktigt snällt!!
  4. Tack så mycket, Jag hittade drivrutinen på deras hemsida. Ska först formatera om datorn nu. På "dolby datorn" har jag model nr: ICW50 och så stod det Aspire 5520 Series. Datorn är från Kanada, har ganska liten koll på hur jag ska hitta drivrutinerna till den hehe. Tack igen!
  5. Frågorna: Hur hittar jag min dators modelnamn? Hur hittar jag alla mina drivrutiner för datorn (har 2 st. en fujitsu s. och andra dolby) Dator 1. Jag blir tokig. Jag har vridit och vänt på datorn och allt jag hittar är en etikett på toppen av datorn där det står XP serial och massa annat. Dessa två kanske är användbara men har redan sökt efter dem: M93-00115 eller x11 - 45376 Jag hade kunnat använda mig av Everest för att hitta alla drivrutiner men sist jag checkade så fungerade den inte med win7. Bägge datorerna, den ena är en Fujitsu Siemens (stationär) och den andra är en bärbar från DOLBY 5520-5112 (jag tror att det är rätt model namn som stod på datorn) Har googlat i någon timme, gått med dolby support (https://www.dolbysupport.com/) men har inte riktigt gått bra för mig. Har lite bråttom med att slutföra en hel del jobb på bägge datorerna, skulle uppskatta hjälp från vem som helst!!! Tack på förhand!
×
×
  • Skapa nytt...