Gå till innehåll

peterlampa

Medlem
  • Innehållsantal

    12
  • Gick med

  • Besökte senast

Senaste besökare till profilen

552 profilvisningar

peterlampa's Achievements

(1/8)

  1. Hej,jag har fått ett konstigt problem,Det är så att det står att jag inte är uppkopplad på internet.(Den lilla globen i aktivitetsfältet syns)Så det går inte att ta hem några uppdateringar,Men jag kan surfa som vanligt och titta på Youtube.Kör via WIFI.Har även provat kopplat upp via min mobil,Men samma sak där,Så vad har hänt?😬 Peter
  2. Håller på att bli tokig,nu helt plötsligt sparas inte mina användarnamn på sidorna jag vill logga in på.förut så behövde jag bara skriva in lösenordet på sidorna,Vill ju inte att lösenordet ska sparas,har googlat runt med hittar inget som funkar..
  3. Ikonerna i favoriter har försvunnit och blivit till Explorer ikoner,Har Explorer 11.Konstigt nog bara i 1 mapp, irriterande,har provat med att återställa webläsaren,och även provat med en systemåterställning,utan resultat,så vad gör man?
  4. Ikonerna i favoriter har försvunnit och blivit till Explorer ikoner,Har Explorer 11.Konstigt nog bara i 1 mapp, irriterande,har provat med att återställa webläsaren,och även provat med en systemåterställning,utan resultat,så vad gör man?
  5. peterlampa

    Lavasoft

    Ser att jag har ett program som heter lavasoft web companion,vet inte hur det kom dit,undrar hur jag kan avinstallera det,har provat,men det går inte,har win 10..
  6. Har gjort en reninstallation av win 10 home,och nu ser jag att det står ej allokerat på 2 ställen på C disken,har aldrig sett det förr,varför blev det så? Och vad kan man göra åt det?
  7. peterlampa

    Bilder

    Undrar hur man tar bort mapparna kamerabilder och sparade bilder? Har läst om detta på andra forum,men inte lyckats med det,irriterande grej..Det kanske inte går,eller?
  8. Hmm,Ok och hur stänger jag av växlingsfilen då?.......
  9. Har en Hp pavilion dv 8 med win 7 64 bit,och har satt i större minne,från 4 gig till 8 gig,och upptäckte då att 7 Gig hade försvunnit från hårddisken....Ja så nu undrar man ju varför det? har aldrig varit med om detta,är det någon annan som råkat ut för det?
×
×
  • Skapa nytt...