Gå till innehåll

woxer

Medlem
  • Innehållsantal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Kvinna
  • Från
    Gävle

woxer's Achievements

(1/8)

  1. ok. Men den borde ju inte kunna göra så mycket, då det var väldigt länge sen. Vi får hoppas nu att det fungerar som det ska i framtiden! Tack ännu en gång!
  2. Jag har gjort defragmentering någon gång, men det var länge sen. Räknas det till dessa typer av program. Sedan tror jag att vi har gjort en regsupreme, men det var också länge sen. Vi lämnade dock in vår dator på en datorfirma, för att den inte fungerade riktigt...möjligen att de gjorde något. Den gången hade våra externa hårdiskar kraschat datorn...
  3. Jag hade provat att gå via hemsidan förut och det fungerade inte, men denna gång gjorde det det...så något av era tips har hjälpt mig, men vet tyvärr inte vilket. Tack så jättemycket för er hjälp!!! Nu är jag uppdaterad och klar!
  4. Hej E-son! Tack för tipsen, men ännu en gång fungerade det inte. Jag fick svar att Windows Update-komponenter har reparerats, men jag kan fortfarande inte uppdatera. Jag kollade lite extra på vår uppdateringshistorik och såg att väldigt många uppdateringar har misslyckats, men finns inte kvar som möjliga uppdateringar. Kan det ha någon betydelse? Jag kan försöka att posta en PrintScreen med liten del av listan om det hjälper.
  5. Hej! Ja, det räckte...nu har jag provat det, men det ville säg inte heller. När jag var inne i CMD hände det inget mer än att jag fick en ny rad där jag kunde skriva nästa kommando, har det blivit rätt då. Jag kopierade in texten som stod. Ibland säger Windows update direkt att det inte fungerar och ibland ser det ut som att det fungerar, men att det står "Hämtar en uppdatering (totalt 0 kb, 0% slutfört)", men slutar även där med ett meddelande att det misslyckats!
  6. Hej Cecilia! Den första har jag gjort redan och den gjorde det inte bättre. Den andra förstod jag inte riktigt, det är denna text: #1 - The file did not pass a Root security check. Run the Windows Update again from your PC's Start Menu or go here. (detta har jag provat redan) If it still fails try this: At the command prompt, copy and then paste (or type) the following command. (Var menar de att jag ska skriva in texten någonstans?) regsvr32 Wintrust.dll /s Close the Command Prompt window. Try to install the update again.
  7. Hej Cecilia! Tack för tipset, men tyvärr blev det ingen skillnad. Jag får fortfarande felkod 800B0100 och efter står det "Det har inträffat ett okänt fel i Windows Update". Det känns som att en nyare version har blivit installerad innan denna, kan det spela någon roll. Sedan har vi IE8, om det har någon betydelse. Kan det finnas annat som spelar roll som jag inte tänker på?
  8. Hej! Jag försöker göra uppdateringen "Säkerhetsuppdatering för Windows Vista (KB2511455)". Men det misslyckat och jag får felkod 800B0100. Vad kan det bero på och vad kan jag göra åt det? Tacksam för hjälp!
×
×
  • Skapa nytt...