Gå till innehåll

Pixelpennan

Medlem
  • Innehållsantal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Pixelpennan

  1. Yay, det funkade! Nu ska jag genast göra backup på alla filer så att jag inte behöver oroa mig mer för det. Tack så mycket för hjälpen!
  2. gött, tack Okej, jag provade men det stod felaktig kommandosyntax. Ska man ha mellanrum mellan del och sökvägen? och ska man använda < &> runt sökvägen? Tack på förhand
  3. En snabb nybörjarfråga: fullständig sökväg, kan den se ut så här?: G:/filmer/limitless.mkv Vill ju inte råka ta bort något av misstag
  4. Visar mappen i deltajerad lista redan så det är tyvärr inte felet. Jag fick filen av en kompis och han har inte haft några problem med den! Kan den fortfarande vara korrupt?
  5. Hej! Jag har idag upptäckt ett fel på min externa hårddisk som jag inte kan lösa. När jag går in i hårddisken via utforskaren funkar allt utmärkt ända tills jag försöker gå in i en speciell mapp. Då stänger utforskaren ner sig med meddelandet att det har slutat fungera. Allt började när jag försökte flytta en film i den här mappen till en annan mapp i samma mapp, om man ska försöka förklara det någorlunda begripligt. Då stängde utforskaren av sig. Då försökte jag flytta filmen till en annan mapp på skrivbordet men så fort jag klickade på filen (.mkv) så stängde det av sig. Detta har nu "spridit" sig till att omfatta hela mappen där filen och många andra ligger i. Så fort jag gått in i just den här mappen och börjar scrolla så stängs den av. Jag har provat att söka igenom hela hårddisken efter virus och har även användt chkdsk -kommandot men den kunde inte hitta något fel. Även testat att stänga av hårddisken (både att stänga av på "knappen" och dra ut sladden) och att byta usb-port. Tacksam för alla förslag på vad jag kan göra eftersom alla mina foton, musik och videor finns på den här hårddisken utan någon backup så vill absolut inte att problemet ska sprida sig ännu mer! Hårddisken är en LaCie 2tb och använder filsystemet NTSF.
×
×
  • Skapa nytt...