Gå till innehåll

daniel-andersson

Medlem
  • Innehållsantal

    25
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av daniel-andersson

  1. Någon som vet vad "STREAK" i G-mail är får något? När jag loggar in på mitt G-mail konto så finns det för mitt namn ett gult utropstecken följt av ordet "STREAK". När jag klickar för att få information så kommer jag till en pop-sida där det i länken för sidan t.ex står "https://accounts.google.com/OAuthAuthorizeToken?oauth_token" i adressen Samt att Webbplatsen 326440123436.apps.googleusercontent.com begär åtkomst till ditt Google-konto för produkterna E-postadress Google Kalender G-Mail Google Contacts och Profilinformation Slutligen följt av: Google har inget samarbete med 326440123436.apps.googleusercontent.com, och vi rekommenderar att du bara beviljar åtkomst om du litar på webbplatsen. Om du beviljar åtkomst kan du när som helst återkalla den under Mitt konto. 326440123436.apps.googleusercontent.com kommer inte att ha tillgång till ditt lösenord eller någon annan personlig information från ditt Google-konto. Läs mer Jag nekar åtkomst men meddelandet återkommer! /D
  2. Leta efter något som kort som heter Goyada, utmärkt. Fungerar bra, ok kvalitet på samtalen. Man kan prata en hel del för valören 100kr.
  3. Provat Teamviewer? Tycker det är smidigare... http://www.teamviewer.com/sv/index.aspx
  4. Hej! Jag skulle vilja fixa till ett pop up fönster like det som är på t.ex Chrome Web Store. När man klickar på någon av tillägen/apparna så lägger det sig ett fönster över websidan etc. Ett sådant eller något liknande skulle jag vilja ha på en sida, en form av presentation jag håller på med på jobbet. Någon som kan filura fram lite scripts på detta? Mycket tacksam för hjälp!
  5. Varför, vi är ju här? alltomwindows.se → Program och programtips → Programtips
  6. Nu så jag när jag kollade in länken (index.html). Du har så rätt idet där med beta etc.,. Men 8:an är inte helt färdig än dock.
  7. Det var som attan, 6an sen 7an och nu 8an och snart 9an ;-) Länken leder till en version som än så länge bara är i Test/Betastadiet, jag väntar tills the final release.
  8. Jag använder "Easy videosplitter" snabbt och smidigt http://www.doeasier.org/splitter/ VirtualDub http://www.virtualdub.org/ MPEG Streamclip http://www.squared5.com/
  9. "Flaskhalsen" (begränsar ett flöde. I trafiken kan ett väghinder vara en flaskhals.) I detta fallet är "flaskhalsen" att man måste ladda ner och installera inom angiven tid. Försöker du installera efter den tiden så fungerar det inte. Det innebär också att om du måste formatera om din dator och försöker installera programet igen så går det inte. Utan då får du antingen vänta tills det dyker upp igen eller leta efter något liknande.
  10. Jag hittade en inställning i PIM som får det att autostart vid uppstart av datorn. Samt att det lägger sig en ikon i tray.
  11. Alltså jag söker något som lägger sig i bakgrunden som man kommer åt via tray. Jag vill inte ha något som jag måste starta först.
  12. Ja, allt är förståss "Sunt förnuft" Men personligen så tycker jag att Windows egna inte är tillräckligt godtycklig som brandvägg.
  13. Inget kan laddas ner och installeras utan lösenord även om man är inloggad som admin. Då råder sunt förnuft. Jag håller fast vid att jag kan åtminstonde göra ett mer ordentligt jobb i varje fall. Datorerna strulade innna pga. att de inte var rensade och uppdaterade. Nu funkar allt finfint. Det fanns t.ex över 3.000 Internetsidor i historiken. Och dessa går bara att ta bort om man är inloggad som admin. Men jag vet inte vad han sysslat med. Troligtvis så har han kolla så att ingen gjort vad man inte för göra. Men inga som helst updateringar eller justeringar av systemet har gjorts sedan 2008 på en av datorerna. Och det ha kommit fram att då hade företaget en annan tekniker som i dag driver eget. Nuvarande tekniker, är lite slö o verkar inte särskilt engagerad etc.
  14. CSRSS ( Client/Server Runtime Subsystem ) Alla Windowsmaskiner verkar ha den processen. Tillhör Windows alt. ditt grafikkort. Eller så är det en klienttjänst (Beskrivning: körtidsprocess för klientservern) Ligger filen här (C:\Windows\System32) så är det ok. NVVSVC ( VIDIA Driver Helper Service) Har du ett grafikkort från Nvidia så kan den tjänsten tillhöra till ditt grafikkort. Det är någon form utav en hjälpfil. tror denna också ligger i (C:\Windows\System32) WINLOGON ( Windows login Subsystem ) Har troligtvis med Windowsinloggningen att göra. Ligger den i (C:\Windows\System32) så är det ok ATKOSD ( ASUS ) Kontrollenhet, drivrutin till din dators moderkort. Finns där för att möjligen kunna konfigurera moderkortet etc. Hcontrol ( ASUS ) Drivrutin, tjänst som tillhör konfigurering av t.ex snabbknappar på ett tangentbord. WDC wdc.dll = MS Windows wdc.32.dll = (krypteringsprogram, verktyg)(cryptlib security toolkit from Peter Gutmann)
  15. Är benägen att inte hålla med ovanstående. Med tanke på hur internet är och fungerar i dag så är Windows egna brandvägg för dig som användare inte något direkt bra eller fullgott skydd. Visst, det fungerar och skyddar lite, men man skall inte förlita sig blint på Windows egna brandvägg. Nej! installera en riktig brandvägg. Gratisalternativ finns också, men här kan jag bara rekommendera en av dessa och det är PC Tools Firewall ( www.pctools.com ) som för övrigt är ett mycket bra gratisalternativ, Vill man utöka skydd i sin dator kan man göra det själv genom att skapa ett adminkonto och där ställa in så att inget kan ändras, installeras eller något som laddas hem sparas inte utan raderas automatiskt osv. Gör man ett adminkonto så kan man öka sitt skydd. Men ta inte något simpåelt lösenord. Jag vet en sk. tekniker som kommer till jobbet i bland han kallar sig proffs och han är bäst i allt enligt honom själv. Vi själva får inte göra något pga. en policy. Men annars hadde jag kunnat sköta ruljansen mycket bättre o få hans jyssta lön som jag tycker att han inte gör själ för. Men, men.. Hur som helst, att komma in på administratör-kontot var mycket enkelt, inget lösenord och ja, just det "administratör" hahahahaha... och inget updaterat. Varken Windows, antiviruset eller brandväggen eller något annat. Men nu rullar det på här, datorerna fungerar sååå mycket bättre, Tack var mig och Göran på jobbe, fett jobbat Göran!
  16. Söker ett schema/kalenderprogram som ligger i tray och kan påminna utan att man behöver ha programet i gång etc. Har provat Outlook, Thunderbird, Essential PIM free men inget av dem lägger sig i tray och arbetar i bakgrunden. Eller är det någon inställning jag missat? Helst vill jag använda mig av PIM, ( http://www.essential...com/?r=download ) men finns något annat liknande så är det tipset mycket välkommet. Jag har sökt och sökt men orkar inte mer just nu, jag ger upp för tillfället.
  17. Jag lirar Cross Fire http://crossfire.z8games.com/
×
×
  • Skapa nytt...