Gå till innehåll

Dator&Dator

Medlem
  • Innehållsantal

    20
  • Gick med

  • Besökte senast

Om Dator&Dator

  • Födelsedag 2002-01-03

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Man
  • Från
    Bromma

Dator&Dator's Achievements

(1/8)

  1. Tack så mycket då vet jag iallafall varför menyn blir mindre än skärmen.
  2. Hej Mitt problem är att spelet Need For Speed Hot Pursuit krånglar med skärmen på min bärbara. Det är inga problem att köra spelet men spelet tar inte hela skärmen utan bara en del av skärmen. Jag har testat med kompatibilitets-guiden i Windows 7 men det funkar inte ändå. Min laptops skärm är på 15,5 tum. Spelet har även funkat på Windows Vista och XP som jag har testat. Har någon en idé om vad jag skulle kunna testa?
  3. Kör för fullt Virtualbox i Linux Mint 12...

  4. Testar för fullt Ubuntu 12.04 Precise Pangolin Beta 2.

  5. Har installerat Linux Mint och nu tar det bara 2 minuter att logga in och starta upp datorn förut med Windows kunde de 2 sakerna ta 5 minuter!

  6. Hej, Jag har en fråga om ett meddelande som dök upp under installationen av VirtualBox. Meddelandet var: Warning: Network Interfaces Installning the Oracle VM VirtualBox 4.1.8 Networking feature will reset your network connection and temporarily disconnect you from the network. Proceed with installation now? Så vet någon om det skulle hända något med nätverket eller datorn?
  7. Kör nu Linux i VMware och Linux går verkligen som en dröm!

  8. Vet någon om det finns någon brandvägg som fungerar på Windows 98?. Skulle vara tacksam om jag fick ett svar när jag inte kan hitta nån brandvägg som funkar på Windows 98.
  9. Okej då vet jag att det hindrar inte Windows 7
  10. Då vet jag det och tack för informationen så jag vet att dom drivrutinerna är inget viktigt. Men vilka funktioner har dom två drivrutinerna?.
  11. Hej Som rubriken säger har jag en fråga om Intel-drivrutiner. Frågan är Intel-drivrutinerna Intel® Active Management Technology - SOL och Intel® Management Engine Interface kompatibla med Windows 7?.
  12. Jag tror att det tar 10 till 60 minuter men är inte riktigt säker för att det beror på hur mycket data som du har på hårdisken.
  13. Jag har några förslag på antivirus förslagen är AVG Internet Security eller Norton Internet Security men om du inte vill ha dom två programmen som kostar rekommenderar jag AVG Antivirus Free Edition 2012 som skyddar dej mot rootkits spionprogram och virus och denna antivirus som är gratis skyddar dej ochså när du betalar räkningar på internet.
×
×
  • Skapa nytt...