haki08

Medlem
 • Innehållsantal

  120
 • Gick med

 • Besökte senast

Om haki08

 • Rank

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Mölnbo

Senaste besökare till profilen

2 589 profilvisningar
 1. Ja strömmen är ansluten och disken snurrar. Jag har filer på disken som jag vill rädda. Nu har det kommit upp som disk 1 men är okänd. Se bild.
 2. Jag har en dator som pajjat och vill försöka kopiera diskens innehåll till en annan dator. Jag har tagit ut hårddisken och anslutet med usb till den andra datorn. "Disken fungerar som den ska". Nu kan jag inte se den den dator i utforskaren eller i diskhanteraren, vad skall jag göra? Mvh Hasse
 3. Vid start av dator så stannar den vid hp loggan sen står den bara och snurrar. Ibland har den gott till hel grön skärm där det står vänta. Där snurrar "cirkeln" bara runt och ingenting mer händer. Jag har provat med alt+control+ delete, esc, ingenting händer. Också provat med att tycka F10 för att kunna göra inställningar. Ingenting händer. Inget felmeddelande har synts till. Idé någon? Mvh Hasse
 4. Löst. Jag använde länken som Cecilia rekommenderade, https://www.microsoft.com/sv-se/software-download/windows10 Tack Cecilia och ni andra.
 5. Nu har jag provat de olika lösningarna men får inte till det. Vad jag förstår behöver jag ge behörighet att göra "viss" uppdatering var gör jag det.? //Hasse Löst. Jag använde länken som Cecilia rekommenderade, https://www.microsoft.com/sv-se/software-download/windows10 Tack Cecilia och ni andra.
 6. Ja detta också. Enligt tidigare svar av dig. https://www.thewindowsclub.com/windows-update-install-error-0x80070005 Det är något med behörigheten men jag vet inte var jag skall ändra den så det funkar. Känner du till det?
 7. Nu har jag provat de olika lösningarna men får inte till det. Vad jag förstår behöver jag ge behörighet att göra "viss" uppdatering var gör jag det.? //Hasse
 8. Efter att uppdateringen gått igenom fick jag detta meddelande. se bifogad fil.
 9. jag får detta. Office-felkod 0x80070005 när Office aktiveras
 10. Jag vill uppdatera "Funktionsuppdatering för Windows 10, version 1903" vilket inte fungerar. Jag har kört felsök, stängt av windows update startat om datorn men inget hjälper. Någon som har idé till hur jag skall gå vidare? //Hasse
 11. Hej jag testade Hansegs förslag, Tack för tipset. Det fungerade. Uppdateringen gick igenom. Tycker att datorn slöade ner sig en aning, kollar vidare.
 12. Hej jag har testad länken och laddat ner programmet. Efter 4 timmar och 93 procent genomfört av uppdateringen fick jag meddelande"Uppgiften avbrutits". Hur kan jag kolla vad det är som stoppar uppdateringen. Kan jag backa någon tidigare uppdatering och i så fall vilken?
 13. Hej jag skall Funktionsuppdatering för Windows 10, version 1809 amd64 2019-04 via windows update i datorn och får detta fel meddelande, Funktionsuppdatering för Windows 10, version 1809 amd64 2019-04 - fel 0x80070005 Jag har vidare kort WU 10 och får meddelande att uppdatering inte fungerar då datorn varit avstängd, vilket är fel.