Gå till innehåll

babekrulle

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av babekrulle

  1. Dom rekommenderar att man kör minst en timme. Jag har väldigt svårt att se att det är minnet det är fel på. Datorn kan stå med inloggnings skärmen uppe och ändå få för sig att starta om 3-4 gånger på en kvart. Den startar om oftare när jag inte använder den.
  2. Du har inte läst artikeln som du länka till va? Scenario 3: Datorn startas slumpmässigt om, och inget BugcheckCode-stoppfel visas i listan, eller också svarar inte datorn alls (har låst sig) Ta reda på om det här scenariet gäller genom att trycka på CAPS LOCK på tangentbordet. Om CAPS LOCK-lampan på tangentbordet inte ändras när du trycker på CAPS LOCK-tangenten kan datorn ha låst sig helt (svarar inte alls). Detta tyder vanligtvis på ett problem med maskinvaran. En annan möjlighet är att drivrutinen orsakar problemet. Du kan ringa in problemet genom att kontrollera följande: Överklockning: Inaktivera överklockning och se om problemet uppstår när datorn körs i rätt hastighet. Kontrollera minnet: Kontrollera minnet med hjälp av en minneskontrollant. Kontrollera att varje minneskrets har samma hastighet och att den är rätt konfigurerad i datorn. Strömkälla: Se till att strömkällan har tillräckligt med wattal för att hantera de installerade enheterna utan problem. Om du har lagt till minne, installerat en ny processor, nya drivrutiner eller externa enheter, kan de kräva mer energi än den nuvarande strömkällan klarar av. Överhettning: Kontrollera om systemet är överhettat genom att ta reda på maskinvarans inre temperatur. Standardvärden: Använd datorns standardvärden och kör datorn. Om ett stoppfel genereras som innehåller ett BugcheckCode-värde som inte har rapporterats i händelse-ID 41 ändrar du sättet som datorn startas om på. Gör så här: Högerklicka på Den här datorn och klicka sedan på Egenskaper. Klicka på Avancerade systeminställningar. Klicka på fliken Avancerat. I avsnittet Start och återställning klickar du på Inställningar. Avmarkera kryssrutan Starta om automatiskt 1. Datorn är inte överklockad 2. Har kör memtest i cirka 45 min, inga fel 3. Har kört samma setup i över ett år nu. Nätagget är ett Corsair hx650 4. Tempen är 80c när jag kör OCCT i en timme. 5. Jag kör datorn med standardvärden. Så?!?!
  3. Gooooood Mooorgon! datorn startar om sig då och då. gjorde det nyss medan jag skrev tråden Har kört memtest och occt.. tempen är bra osv får händelse id 41 i windows 7 loggen men ingen info där så här står det. - EventData BugcheckCode 0 BugcheckParameter1 0x0 BugcheckParameter2 0x0 BugcheckParameter3 0x0 BugcheckParameter4 0x0 SleepInProgress false PowerButtonTimestamp 0 PowerButtonTimestamp 0 har stängt av auto omstart också. får ingen bluescreen. den startat inte om när man spelar. så grafiken borde va ok hur får man reda på vad som gör så den startar om? baj baj
×
×
  • Skapa nytt...