Gå till innehåll

hami

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

hami's Achievements

(1/8)

  1. TVn spelar upp mov.fiierna utan problem. Det är avi. och mpeg. filerna som ställer till det. Kan det vara något fel i registret? Såg ett gammalt inlägg med likartat problem men med Vista.Då var det i registret felet låg. Jag har varken kunskap eller mod att gå in i registret utan handledning.
  2. Tack för ett snabbt svar. Mov. filerna fungerar helt normalt med miniatyrer till skillnad från avi. och mpeg.filerna som inte visar miniatyrer. I mediaspelaren visas miniatyrer till alla filformaten. Jag provade och konverterade en avi.fil till mov. och då visades miniatyr. Laddade hem och installerade Kazaa Lite codec pack och det gjorde ingen skillnad. Skulle det kunna vara något i registret som spökar? Jag är alldeles för okunnig för att våga göra några ändringar där utan att få handledning av någon mera erfaren. Vad gäller Smart-tv så skall den klara alla de vanligaste filtyperna. Det är en Philips 6636T
  3. Miniatyrer visas för mov. filer. däremot inte för Avi. och mpeg. Filerna kan inte öppnas av en smarttv, däremot går de att öppna på datorn. I mediaspelaren visas miniatyrer för alla filformaten. Känns retfull då jag skaffat en smarttv och inte kan utnyttja alla finesserna.
×
×
  • Skapa nytt...