gurran97

Medlem
  • Innehållsantal

    44
  • Gick med

  • Besökte senast

Om gurran97

  • Rank

  1. Stort tack för all hjälp! Löste sig när jag ändrade från UEFI till Legacy i BIOS. Ominstallationen frös varje gång med den gamla hårddisken, men fungerade med en ny.
  2. Har testat med nätverkskabel nu. Ingen förändring tyvärr. Hade Windows 8 installerat på datorn tidigare. Fungerar ju dock inte med en helt tom hårddisk heller.
  3. Hej! Har stött på ordentliga problem med min bärbara dator. Datorn är en Sony Vaio som inte är använd speciellt mycket. Helt plötsligt när datorn skulle startas så gick den inte igång. Efter en stunds laddning i booten kom det upp ett meddelande att datorn inte kunde startas på grund av en enhet som inte är ansluten. Bifogad bild visar mer utförligt. Försökte då att installera om Windows med en skiva. Efter att cd-läsaren har snurrat ett tag så kommer det upp en annan bild som säger att det inte fungerar att starta datorn med skivan. Har ställt in så att datorn bootar från windo
  4. Hej, jag och några kompisar har precis skapat ett UF-företag som ska skapa hemsidor till mindre företag och organisationer. Vi står dock rätt stilla då vi inte vet riktigt hur vi vill ha designen på vår sida. Vi har även funderingar på loggan. Vår nuvarande sida ligger för tillfället uppe på http://oskar-olsson.ostersjo.nu/index.html som test. Nu till min fråga, skulle någon vänlig själ vilja ge lite kritik och tips på vad man kan göra snyggare och bättre med själva huvuddesignen? Vi kommer under veckan även att lägga in information om allt, men för tillfället är det bara de stora grejerna
  5. Jaha okej, så jag är alltså inte ensam med det problemet.. Ska lämna in det till Netonnet så ska dom kolla upp om det fungerar. Får dom igång det, så borde dom kunna säga hur dom gjorde. Får dom samma felmeddelande och inte får igång det, så tar dom tillbaka kortet! Det kommer ju troligtvis att få bli ett nytt ljudkort, har ni något att rekommendera, som fungerar med Windows 7?
  6. Har nu testat att packa upp filen och försökt installera det via enhetshanteraren men utan resultat. Har även testat att köra det i kompabilitetsläge men samma felmeddelande kommer upp. Jag har även formaterat datorn, för jag tänkte om den gamla drivrutinen kunde ligga och störa. Men även nu när jag försöker installera det så kommer samma felmeddelande upp..
  7. Okej, det lät ju inte speciellt bra.. Jag kör med Windows 7. Tidigare hade jag ett annat Creative Audigy-kort som jag lånade av en kompis, och det funkade perfekt. Har varit inne och kikat i BIOSen men hittar inget där man stänger av det. Vet du hur man gör?
  8. Tjena! Köpte nyligen ett nytt ljudkort. När jag satte dit det och skulle installera drivrutiner till det så fick jag ett felmeddelande där det stod "Setup is unable to detect a supported product on your system. Please ensure that your product properly installed before running this Setup program. Setup will exit." Datorn hittade inte ljudkortet och jag testade att installera igen, men samma felmeddelande kom upp. Därefter testade jag att ta ut ljudkortet och sätta in det igen. Då hittade datorn kortet och det visade att det kom ljud, men inget ljud hördes. Jag testade att installera om drivr
  9. Testade nyss och nu fungerar det. Tack så mycket!
  10. Det kan stämma! Dock försvann ljudet i torsdags om jag minns rätt. Vet du vad jag kan göra så jag får tillbaka ljudet?
  11. Hej! Märkte för någon dag sedan att ljudet plötsligt slutade fungera i Google chrome. Tidigare har allt fungerat perfekt men helt plötsligt la det bara av. Det funkar om jag är inne på tex facebook och får ett chattmeddelande, då plingar det till. När jag ska se på någon video på tex facebook eller youtube så är ljudet helt försvunnet. Det fungerar som vanligt om jag kollar på youtube i Internet Explorer. Är det någon som vet vad det kan vara för fel och hur jag kan åtgärda problemet? Tacksam för svar! MVH Gustav
  12. Tack för svaren! Kan knappt någonting om laptops, speciellt inte med skärmar. Tror inte heller att det är lönt att laga så får köra med den i en extern skärm.. Fick den gratis idag så tänkte om det skulle vara lite lätt att fixa den men troligtvis inte då?
  13. Hej! Jag har en HP pavilion zt3300 som startar och går igång som den ska, det är bara det att skärmen inte visar någon bild alls. Man ser att den ändrar nyans så att den blir lite ljusare ibland osv. Testade att koppla in den till en datorskärm och då funkade den perfekt. Alltså måste det vara något fel på skärmen eller liknande. Är det någon som vet vad det är för fel och vad det är jag behöver göra för att få igång den? Vill gärna ha den fungerande som en laptop för smidighetens skull! Tack på förhand. MVH Gustav
  14. Okej tack, blir nog ett sådant som jag föreslog tidigare.
  15. Har bara vanligt PCI uttag. Vet du något annat kort som är hyfsat bra men inte för dyrt?