Gå till innehåll

moonlightman

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

moonlightman's Achievements

(1/8)

  1. Hej En sak som jag funderade lite på var hur jag får usbminnet bootbart? Vilka filer ska jag kopiera till usbminnet från Vista för att få minnet bootbart?
  2. Hej Fredde Jag ser hela partitionen i utforskaren, men inga filer förutom två, en Som heter Recovery och en som heter Drecovery. Båda filerna är på 0 mb. En dum fråga men ska jag kopiera hela Partitionen som recoveryn ligger på till en usb sticka? Jag har dock ingen så stor USBsticka som 16gb. Innehållet på partionen är bara på 3.73 gb så det borde väl räcka med en fyra gb sticka? Hej E-son Det programmet som jag söker ska likna Ghost men den som ska använda sig av recoveryn ska inte behöva ha Ghost eller motsvarande program utan ska kunna boota upp datorn på recoveryskivan som jag skapat och sedan installera recoveryn, precis som en orginal recoveryskiva.
  3. Hej Jag håller på och hjälpa en god vän med datorn, förövrigt en Compaq. Den är ominstallerad, men saknar Recoveryskivorna. Den som har haft datorn tidigare har gjort skivorna och nu går det inte att göra en ny uppsättning. Är det någon som vet om det går att hacka registret och nollställa "minnet" så att man kan få ut en ny uppsättning? Om inte, finns det något bra program som man kan göra en körbar fil och som kan extrahera sig själv, utan att behöva ha programmet som den skapades i? (konstig fråga) men hoppas att det är någon som förstår hur jag menar? Mvh
×
×
  • Skapa nytt...