Gå till innehåll

kristall

Medlem
  • Innehållsantal

    41
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av kristall

  1. Hej! Datorn fryser sig när jag vill stänga av. Jag kan göra fortfarande andra saker på den som att surfa och öppna olika program så hela datorn fryser sig inte. Bara själva avstängningen. Det går att stänga av med kommando Alt+Fn+F4 men man vill ju gå på den enkla vägen. Är det någon som har något tips för att lösa detta? Uppdaterad från windows 8 till windows 10. Innan uppdateringen var inga problem alls, och frysningen sker inte heller varje gång. Jag har funderat på om Skype kan störa, den verkar vara ett märkligt program. Hälsningar Kristall
  2. Jag är på startknapp. Men under alla program är spelmappen redan borta innan ens jag bad om hjälp. Jag har två spalter på startknappmappen. Program ligger på vänsterspalt och denna mapp ligger i Högerspalt. Men nu har jag löst problemet ändå till slut. Här är stegen för till dem som kanske kan ha samma fråga: Öppna kontrollpanelen -> Aktivitetsfältet och Start-menyn -> välj startmenyn -> välj anpassa - skrolla ner till spel och välj visa inte det här objektet, klicka på ok, klicka på verkställ och slutligen ok. Nu är mappen borta. Tack för alla som hjälpte till!
  3. Enkel knep kan tyckas. Har redan testat innan jag skrev inlägget. Med högermarkering får upp en skylt där det står Öppna och Byt namn. Inte ta bort.
  4. precis. Det var hur lätt som helst på XP. Men tack, nu hittade den dolda så jag bockade ur den. Men kan man få bort texten Spel från startpanelen där alla program är skrivna. Jag kommer inte ihåg rätt term, men där även startknappen sitter?
  5. Manneman! Men va ska man bocka av? Jag vet inte vad den heter på fikonspråk. För definitivt står inte där som "spel". Annars hade jag redan tagit bort det.
  6. Jag är inte så kunnig. De flesta av de program som stor där vet jag inte vad den används till. Jag känner bara igen dem som jag själv har installerat. Eftersom det är ett standard program som alla får i sin dator trodde jag att någon kan ge en mer enkel och snabb lösning på det hela. Och jag håller med dig det är en massa skräp som kommer med redan från start. Och spelet tillhör just det. Skräp.
  7. Tack Beldia! Men jag vet inte vad programmen heter. Jag har kollat kontrollpanelen, men hittar inget som gör att en klocka ringer att det skulle vara spelet.
  8. Hej! Jag behöver hjälp att ta bort spel från min dator. Dem spelen som är färdiginstallerade från början.(Windows 7)
  9. Tack si3rra! Men det löste sig efter att jag lyckades avinstallera en envis BankID och stängt av virusskyddet. Jag tror att virusskyddet var lite för starkt inställt. Men jag vet ju inte förutom att nu är allt som det ska.
  10. Har du försökt stänga av virusskyddet? Jag vet inte om det har betydelse, men jag hade sju själv väldigt svårt att avinstallera BankID. Jag gjorde en omstart av datorn, sen stängde av virusskyddet och klickade på länken. Det var allt jag gjorde, Den gamla ID skrevs över och sen kunde avinstalleras. Och avslutade med att starta om igen.
  11. hej! Jag fick hjälp av min banks tekniker för att lösa detta irriterande problem. Länken hjälpte mig https://install.bankid.com Den är i princip självgående. Länken installerar en nu ID över den som trilskar och efter den överskrivningen är bara att avinstallera. Det är bara att klicka på så fungerar den. ( dock stängde jag av min virusskydd under tiden) Lycka till!
  12. Har faktiskt samma problem. Vore verkligen bra om någon kunde hjälpa. För jag tror inte att vi är ensamma med det.
  13. Tack för hjälpen! Skype är borta men fortfarande går inte att hämta in uppgraderingarna till windows.
  14. min dator har w7. en packard bell, inköpt i september förra året. Jag är osäker men tror att den hade Skype förinstallerad. Nu skulle jag aktivera skype men får upp följande skylt. Jag vet inte va menas med att jag saknar key. Jag har laddat upp skype tidigare mer aldrig behövde mer en just mitt eget lösen. Försökte avinstallera. Gick inte heller kommer samma skylt upp. Försökte ladda ner program det gick inte heller. Vet inte om saker hänger ihop men jag kunde heller helt plötsligt uppdatera w7 Kanske bra att veta att jag har inte använt den här datorn innan då jag inte trivdes med den. Använt bara några veckor och har inte laddat ner några program själv. Nästen helt tom datorn som jag nyligen kopplat till en extern skärm. Det är allt. (Och en sista fråga hur markerar jag när ett ärende är löst? Hittar ingen lösning på det, förr kunde man klicka på en knapp bara )
  15. Jag tror att det fungerar. Det ser ialla fall ut på den externa skärmen som det ska. Men nu är laptopens skärm svart. Men kanske det ska vara så. Eller? Då kan man bara stänga locket. Och köpa en möss för styrning. Eller nåt. Om du inte har mer tips så tackar jag för hjälpen
  16. Testade men kan bara byta mellan två läge spegla eller utvidga. jag har inställd på spegla. Om jag byter till utvidga då får jag en mindra 4:3 bild på stora skärmen utan ikoner alls medan på laptopen är ju allt som det ska.
  17. Hej! Jag försöker koppla ihop min skärm med min laptop. Skärmen är en HP L2045w storlek ca 20 tum laptopen Acer med w7. Skärm ca 11 tum och upplösning 1366x768 kabel är en VGA När jag kopplar ihop dem blir bilden på laptopen krympt till 4:3 förmat och får 2 svarta fält sidan om det som ska vara skrivbordet. På den separata skärmen är ju tvärtom där ser bilden/skrivbordet utdraget ut (gadget klockan är inte längre runt utan mer tillplattad oval. Jag har testat det mesta möjliga inställningardet finns men får inte till alls. Har även testat med en packard Bell laptop med 15.6 tums skärm men resultatet är det samma. Skärmen däremot fungerar perfekt med min stationära dator som fortfarande har XP-windows Kan någon hjälpa mig att få rätsida på eländet eller hänvisa till var jag kan få hjälp? Tack!
  18. Tack Cecilia för hjälpen. Jag ska rekommendera Secunicas till min vän, men hon är inte så kunnig på datorer och hajar till först när det är nåt fel. Ja bad henne åtminstone att alltid rådfråga mig innan hon laddar ner nåt program. Jag antar att nu kan jag tömma papperskorgen också. Ha en trevlig helg Cecilia. !
  19. ========== FILES ========== File\Folder C:\Users\NN\AppData\Roaming\MusicNet not found. File\Folder C:\ProgramData\A19B not found. File\Folder C:\Program Files (x86)\BearShare Applications not found. File\Folder C:\Users\:Files not found. ========== FILES ========== File\Folder C:\Users\NN\AppData\Roaming\MusicNet not found. File\Folder C:\ProgramData\A19B not found. File\Folder C:\Program Files (x86)\BearShare Applications not found. File\Folder C:\Users\NN\AppData\Local\PackageAware:Commands not found. File\Folder [CREATERESTOREPOINT] not found. File\Folder [REBOOT] not found. File\Folder [CREATERESTOREPOINT] not found. File\Folder [REBOOT] not found. OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 log created on 02222013_194339
  20. Ojjj. jag använde av den förra rutan. som du tog bort. Datorn har startat om dock.
  21. Jag hittade inte dessa-------sen undrar jag namnet förekommer så ofta att jag behöver nog hela natten att ta bort dem. KAn man inte radera dessa loggar sen istället? 2013-02-09 11:53:10 -------- d-----w- C:\Users\"namn"\AppData\Roaming\MusicNet 2013-02-09 11:53:10 -------- d-----w- C:\ProgramData\A19B 2013-02-09 11:52:32 -------- d-----w- C:\Program Files (x86)\BearShare Applications 2013-02-09 11:51:16 -------- d-----w- C:\Users\"namn"\AppData\Local\PackageAware
  22. Jag hittade inte alla filer, men dem jag hittade tog bort. Ska snart starta om datorn också men jag tar bort namn först.
  23. Jag förstår inte frågan om att byta startsida i explorer? Jag använder firefox. Ska jag använda explorer? Ska försöka hitta dessa filer.
  24. DDS (Ver_2012-11-20.01) - NTFS_AMD64 Internet Explorer: 9.0.8112.16464 Run by NN at 16:17:59 on 2013-02-22 Microsoft Windows 7 Home Premium 6.1.7601.1.1252.46.1053.18.4095.2316 [GMT 1:00] . AV: Norton 360 *Enabled/Updated* {63DF5164-9100-186D-2187-8DC619EFD8BF} SP: Windows Defender *Disabled/Outdated* {D68DDC3A-831F-4fae-9E44-DA132C1ACF46} SP: Norton 360 *Enabled/Updated* {D8BEB080-B73A-17E3-1B37-B6B462689202} FW: Norton 360 *Enabled* {5BE4D041-DB6F-1935-0AD8-24F3E73C9FC4} . ============== Running Processes =============== . C:\Windows\system32\lsm.exe C:\Windows\system32\svchost.exe -k DcomLaunch C:\Windows\system32\svchost.exe -k RPCSS C:\Windows\system32\atiesrxx.exe C:\Windows\System32\svchost.exe -k LocalServiceNetworkRestricted C:\Windows\System32\svchost.exe -k LocalSystemNetworkRestricted C:\Windows\system32\svchost.exe -k netsvcs C:\Windows\system32\svchost.exe -k LocalService C:\Windows\system32\atieclxx.exe C:\Windows\system32\svchost.exe -k NetworkService C:\Windows\system32\svchost.exe -k LocalServiceNoNetwork C:\Windows\system32\FBAgent.exe C:\Program Files (x86)\ASUS\ATK Hotkey\ASLDRSrv.exe C:\Program Files\ATKGFNEX\GFNEXSrv.exe C:\Windows\System32\spoolsv.exe C:\Program Files (x86)\Common Files\Apple\Mobile Device Support\AppleMobileDeviceService.exe C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe C:\ProgramData\DatacardService\HWDeviceService64.exe C:\ProgramData\Mobile Partner\OnlineUpdate\ouc.exe C:\Program Files (x86)\Norton 360\Engine\6.4.1.14\ccSvcHst.exe C:\Windows\System32\svchost.exe -k HPZ12 C:\Program Files (x86)\Asus\Game Park\GameConsole\OberonGameConsoleService.exe C:\Windows\System32\svchost.exe -k HPZ12 C:\Windows\system32\svchost.exe -k imgsvc C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WLIDSVC.EXE C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WLIDSvcM.exe C:\Windows\system32\taskhost.exe C:\Program Files (x86)\Norton 360\Engine\6.4.1.14\ccSvcHst.exe C:\Windows\system32\taskeng.exe C:\Program Files (x86)\ASUS\ControlDeck\ControlDeckStartUp.exe C:\Program Files (x86)\ASUS\Splendid\ACMON.exe C:\Program Files (x86)\ASUS\SmartLogon\sensorsrv.exe C:\Program Files (x86)\ASUS\Wireless Console 3\wcourier.exe C:\Windows\Explorer.EXE C:\Windows\SysWOW64\ACEngSvr.exe C:\Windows\system32\SearchIndexer.exe C:\ProgramData\DatacardService\DCSHelper.exe C:\ProgramData\DatacardService\DCSHelper.exe C:\Windows\system32\Dwm.exe C:\Program Files\P4G\BatteryLife.exe C:\Program Files (x86)\ASUS\ASUS Live Update\ALU.exe C:\Program Files (x86)\Mobile Partner\Mobile Partner.exe C:\Program Files (x86)\ASUS\ATK Hotkey\HControl.exe C:\Program Files (x86)\ASUS\ATK Hotkey\Atouch64.exe C:\Program Files (x86)\ASUS\ATK Hotkey\ATKOSD.exe C:\Program Files (x86)\ASUS\ATK Hotkey\KBFiltr.exe C:\Program Files (x86)\ASUS\ATK Hotkey\WDC.exe C:\Windows\System32\rundll32.exe C:\Windows\System32\WUDFHost.exe C:\Windows\AsScrPro.exe C:\Program Files (x86)\CyberLink\Power2Go\CLMLSvc.exe C:\Program Files (x86)\ASUS\ASUS WebStorage\SERVICE\AsusWSService.exe C:\Program Files\Elantech\ETDCtrl.exe C:\Program Files (x86)\AmIcoSingLun\AmIcoSinglun64.exe C:\Program Files\Canon\MyPrinter\BJMYPRT.EXE C:\Program Files (x86)\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe C:\Program Files (x86)\Personal\bin\Personal.exe C:\Program Files (x86)\VIA\VIAudioi\VDeck\VDeck.exe C:\Program Files (x86)\ASUS\ATK Hotkey\HControlUser.exe C:\Program Files (x86)\ASUS\ATKOSD2\ATKOSD2.exe C:\Program Files (x86)\ASUS\ATK Media\DMedia.exe C:\Program Files (x86)\Canon\Solution Menu EX\CNSEMAIN.EXE C:\Program Files (x86)\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\MOM.exe C:\Program Files (x86)\iTunes\iTunesHelper.exe C:\Program Files (x86)\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\CCC.exe C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office12\ONENOTEM.EXE C:\Windows\system32\NOTEPAD.EXE C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe C:\Windows\splwow64.exe C:\Windows\system32\svchost.exe -k LocalServiceAndNoImpersonation C:\Windows\system32\svchost.exe -k NetworkServiceNetworkRestricted C:\Windows\system32\wuauclt.exe C:\Windows\system32\svchost.exe -k SDRSVC C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe C:\Windows\system32\taskeng.exe C:\Windows\system32\AUDIODG.EXE C:\Windows\system32\wbem\wmiprvse.exe C:\Windows\System32\cscript.exe . ============== Pseudo HJT Report =============== . uStart Page = hxxp://search.bearshare.net uDefault_Page_URL = hxxp://asus.msn.com mWinlogon: Userinit = userinit.exe BHO: Adobe PDF Link Helper: {18DF081C-E8AD-4283-A596-FA578C2EBDC3} - C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelperShim.dll BHO: Canon Easy-WebPrint EX BHO: {3785D0AD-BFFF-47F6-BF5B-A587C162FED9} - C:\Program Files (x86)\Canon\Easy-WebPrint EX\ewpexbho.dll BHO: Norton Identity Protection: {602ADB0E-4AFF-4217-8AA1-95DAC4DFA408} - C:\Program Files (x86)\Norton 360\Engine\6.4.1.14\coieplg.dll BHO: Norton Vulnerability Protection: {6D53EC84-6AAE-4787-AEEE-F4628F01010C} - C:\Program Files (x86)\Norton 360\Engine\6.4.1.14\ips\ipsbho.dll BHO: Inloggningshjälp för Windows Live ID: {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files (x86)\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll BHO: Skype add-on for Internet Explorer: {AE805869-2E5C-4ED4-8F7B-F1F7851A4497} - C:\Program Files (x86)\Skype\Toolbars\Internet Explorer\skypeieplugin.dll TB: Canon Easy-WebPrint EX: {759D9886-0C6F-4498-BAB6-4A5F47C6C72F} - C:\Program Files (x86)\Canon\Easy-WebPrint EX\ewpexhlp.dll TB: Norton Toolbar: {7FEBEFE3-6B19-4349-98D2-FFB09D4B49CA} - C:\Program Files (x86)\Norton 360\Engine\6.4.1.14\coieplg.dll TB: Canon Easy-WebPrint EX: {759D9886-0C6F-4498-BAB6-4A5F47C6C72F} - C:\Program Files (x86)\Canon\Easy-WebPrint EX\ewpexhlp.dll EB: Canon Easy-WebPrint EX: {21347690-EC41-4F9A-8887-1F4AEE672439} - C:\Program Files (x86)\Canon\Easy-WebPrint EX\ewpexhlp.dll uRun: [msnmsgr] "C:\Program Files (x86)\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe" /background uRun: [sidebar] C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe /autoRun uRun: [GameXN GO] "C:\ProgramData\GameXN\GameXNGO.exe" /startup mRun: [updateLBPShortCut] "C:\Program Files (x86)\CyberLink\LabelPrint\MUITransfer\MUIStartMenu.exe" "C:\Program Files (x86)\CyberLink\LabelPrint" UpdateWithCreateOnce "Software\CyberLink\LabelPrint\2.5" mRun: [updateP2GoShortCut] "C:\Program Files (x86)\CyberLink\Power2Go\MUITransfer\MUIStartMenu.exe" "C:\Program Files (x86)\CyberLink\Power2Go" UpdateWithCreateOnce "SOFTWARE\CyberLink\Power2Go\6.0" mRun: [startCCC] "C:\Program Files (x86)\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\CLIStart.exe" MSRun mRun: [HDAudDeck] C:\Program Files (x86)\VIA\VIAudioi\VDeck\VDeck.exe -r mRun: [HControlUser] C:\Program Files (x86)\ASUS\ATK Hotkey\HControlUser.exe mRun: [ATKOSD2] C:\Program Files (x86)\ASUS\ATKOSD2\ATKOSD2.exe mRun: [ATKMEDIA] C:\Program Files (x86)\ASUS\ATK Media\DMedia.exe mRun: [setwallpaper] c:\programdata\SetWallpaper.cmd mRun: [Adobe ARM] "C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\ARM\1.0\AdobeARM.exe" mRun: [Adobe Reader Speed Launcher] "C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 9.0\Reader\Reader_sl.exe" mRun: [CanonSolutionMenuEx] C:\Program Files (x86)\Canon\Solution Menu EX\CNSEMAIN.EXE /logon mRun: [APSDaemon] "C:\Program Files (x86)\Common Files\Apple\Apple Application Support\APSDaemon.exe" mRun: [QuickTime Task] "C:\Program Files (x86)\QuickTime\QTTask.exe" -atboottime mRun: [iTunesHelper] "C:\Program Files (x86)\iTunes\iTunesHelper.exe" StartupFolder: C:\Users\KATALI~1\AppData\Roaming\MICROS~1\Windows\STARTM~1\Programs\Startup\SKRMUR~1.LNK - C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office12\ONENOTEM.EXE StartupFolder: C:\PROGRA~3\MICROS~1\Windows\STARTM~1\Programs\Startup\BANKID~1.LNK - C:\Program Files (x86)\Personal\bin\Personal.exe StartupFolder: C:\PROGRA~3\MICROS~1\Windows\STARTM~1\Programs\Startup\FANCYS~1.LNK - C:\Windows\Installer\{F0DF4513-3C4C-4EB8-8012-2C5F70AF3988}\_A1DDD39913A1970387B7B3.exe uPolicies-Explorer: NoDriveAutoRun = dword:0 mPolicies-Explorer: NoActiveDesktop = dword:1 mPolicies-Explorer: NoActiveDesktopChanges = dword:1 mPolicies-System: ConsentPromptBehaviorAdmin = dword:5 mPolicies-System: ConsentPromptBehaviorUser = dword:3 mPolicies-System: EnableUIADesktopToggle = dword:0 IE: E&xport to Microsoft Excel - C:\PROGRA~2\MICROS~1\Office12\EXCEL.EXE/3000 IE: E&xportera till Microsoft Excel - C:\PROGRA~2\MICROS~1\Office12\EXCEL.EXE/3000 IE: {219C3416-8CB2-491a-A3C7-D9FCDDC9D600} - {5F7B1267-94A9-47F5-98DB-E99415F33AEC} - C:\Program Files (x86)\Windows Live\Writer\WriterBrowserExtension.dll IE: {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - {48E73304-E1D6-4330-914C-F5F514E3486C} - C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office12\ONBttnIE.dll IE: {898EA8C8-E7FF-479B-8935-AEC46303B9E5} - {898EA8C8-E7FF-479B-8935-AEC46303B9E5} - C:\Program Files (x86)\Skype\Toolbars\Internet Explorer\skypeieplugin.dll IE: {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - {FF059E31-CC5A-4E2E-BF3B-96E929D65503} TCP: Interfaces\{68771E6C-E1B6-4C18-A713-4E9CE14E944C} : NameServer = 80.251.201.177 80.251.201.178 Handler: skype-ie-addon-data - {91774881-D725-4E58-B298-07617B9B86A8} - C:\Program Files (x86)\Skype\Toolbars\Internet Explorer\skypeieplugin.dll Handler: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\Program Files (x86)\Common Files\Skype\Skype4COM.dll AppInit_DLLs= SSODL: WebCheck - <orphaned> x64-BHO: Windows Live Family Safety Browser Helper Class: {4f3ed5cd-0726-42a9-87f5-d13f3d2976ac} - C:\Program Files\Windows Live\Family Safety\fssbho.dll x64-BHO: Inloggningshjälp för Windows Live ID: {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll x64-Run: [EeeStorageBackup] C:\Program Files (x86)\ASUS\ASUS WebStorage\SERVICE\AsusWSService.exe MySyncFolder x64-Run: [ETDWare] C:\Program Files\Elantech\ETDCtrl.exe x64-Run: [AmIcoSinglun64] C:\Program Files (x86)\AmIcoSingLun\AmIcoSinglun64.exe x64-Run: [CanonMyPrinter] C:\Program Files\Canon\MyPrinter\BJMyPrt.exe /logon x64-Handler: skype-ie-addon-data - {91774881-D725-4E58-B298-07617B9B86A8} - <orphaned> x64-Handler: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - <orphaned> x64-SSODL: WebCheck - <orphaned> . ================= FIREFOX =================== . FF - ProfilePath - C:\Users\Katalin Loka\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\5b71gdhe.default\ FF - prefs.js: browser.startup.homepage - hxxp://www.aftonbladet.se/ FF - component: C:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\N360_4.0.0.127\coFFPlgn\components\coFFPlgn.dll FF - component: C:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\N360_4.0.0.127\IPSFFPlgn\components\IPSFFPl.dll FF - plugin: C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 9.0\Reader\AIR\nppdf32.dll FF - plugin: C:\Program Files (x86)\Canon\Easy-PhotoPrint EX\NPEZFFPI.DLL FF - plugin: C:\Program Files (x86)\Microsoft Silverlight\5.1.10411.0\npctrlui.dll FF - plugin: C:\Program Files (x86)\Microsoft\Office Live\npOLW.dll FF - plugin: C:\Program Files (x86)\Personal\bin\np_prsnl.dll FF - plugin: C:\Program Files (x86)\Personal\bin\np_prsnl64.dll FF - plugin: C:\Program Files (x86)\Windows Live\Photo Gallery\NPWLPG.dll FF - plugin: C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash\NPSWF32_11_5_502_149.dll FF - ExtSQL: 2013-02-22 15:26; {d10d0bf8-f5b5-c8b4-a8b2-2b9879e08c5d}; C:\Users\Katalin Loka\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\5b71gdhe.default\extensions\{d10d0bf8-f5b5-c8b4-a8b2-2b9879e08c5d}.xpi . ============= SERVICES / DRIVERS =============== . R0 SymDS;Symantec Data Store;C:\Windows\System32\drivers\N360x64\0604010.00E\symds64.sys [2013-2-9 451192] R0 SymEFA;Symantec Extended File Attributes;C:\Windows\System32\drivers\N360x64\0604010.00E\symefa64.sys [2013-2-9 1129120] R1 BHDrvx64;BHDrvx64;C:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\N360_6.2.0.9\Definitions\BASHDefs\20130208.001\BHDrvx64.sys [2013-2-16 1388120] R1 ccSet_N360;Norton 360 Settings Manager;C:\Windows\System32\drivers\N360x64\0604010.00E\ccsetx64.sys [2013-2-9 167072] R1 IDSVia64;IDSVia64;C:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\N360_6.2.0.9\Definitions\IPSDefs\20130221.001\IDSviA64.sys [2013-2-22 513184] R1 SymIRON;Symantec Iron Driver;C:\Windows\System32\drivers\N360x64\0604010.00E\ironx64.sys [2013-2-9 190072] R1 SymNetS;Symantec Network Security WFP Driver;C:\Windows\System32\drivers\N360x64\0604010.00E\symnets.sys [2013-2-9 405624] R2 AFBAgent;AFBAgent;C:\Windows\System32\FBAgent.exe [2010-1-28 359552] R2 AMD External Events Utility;AMD External Events Utility;C:\Windows\System32\atiesrxx.exe [2009-7-29 203264] R2 ASMMAP64;ASMMAP64;C:\Program Files\ATKGFNEX\ASMMAP64.sys [2010-1-28 14904] R2 HWDeviceService64.exe;HWDeviceService64.exe;C:\ProgramData\DatacardService\HWDeviceService64.exe [2011-3-14 346976] R2 N360;Norton 360;C:\Program Files (x86)\Norton 360\Engine\6.4.1.14\ccsvchst.exe [2013-2-9 138272] R2 OberonGameConsoleService;Oberon Media Game Console service;C:\Program Files (x86)\ASUS\Game Park\GameConsole\OberonGameConsoleService.exe [2010-1-28 44312] R3 ETD;ELAN PS/2 Port Input Device;C:\Windows\System32\drivers\ETD.sys [2009-7-9 140800] R3 ew_usbenumfilter;huawei_CompositeFilter;C:\Windows\System32\drivers\ew_usbenumfilter.sys [2012-3-23 13952] R3 ewusbmbb;HUAWEI USB-WWAN miniport;C:\Windows\System32\drivers\ewusbwwan.sys [2012-3-23 415744] R3 huawei_enumerator;huawei_enumerator;C:\Windows\System32\drivers\ew_jubusenum.sys [2012-3-23 86016] R3 hwdatacard;Huawei DataCard USB Modem and USB Serial;C:\Windows\System32\drivers\ewusbmdm.sys [2012-3-23 222464] R3 usbfilter;AMD USB Filter Driver;C:\Windows\System32\drivers\usbfilter.sys [2010-1-28 34872] R3 VIAHdAudAddService;VIA High Definition Audio Driver Service;C:\Windows\System32\drivers\viahduaa.sys [2009-7-9 1222144] R3 zte_mf651_dc_enum;ZTE Mobile Connect DC Enumerator;C:\Windows\System32\drivers\zte_mf651_dc_enum.sys [2009-11-6 95744] S2 clr_optimization_v4.0.30319_32;Microsoft .NET Framework NGEN v4.0.30319_X86;C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\mscorsvw.exe [2010-3-18 130384] S2 clr_optimization_v4.0.30319_64;Microsoft .NET Framework NGEN v4.0.30319_X64;C:\Windows\Microsoft.NET\Framework64\v4.0.30319\mscorsvw.exe [2010-3-18 138576] S2 Mobile Partner. RunOuc;Mobile Partner. OUC;C:\Program Files (x86)\Mobile Partner\UpdateDog\ouc.exe [2012-3-23 246112] S2 SkypeUpdate;Skype Updater;C:\Program Files (x86)\Skype\Updater\Updater.exe [2012-11-9 160944] S3 AmUStor;AM USB Stroage Driver;C:\Windows\System32\drivers\AmUStor.sys [2009-5-26 40448] S3 EraserUtilRebootDrv;EraserUtilRebootDrv;C:\Program Files (x86)\Common Files\Symantec Shared\EENGINE\EraserUtilRebootDrv.sys [2012-8-24 138912] S3 ew_hwusbdev;Huawei MobileBroadband USB PNP Device;C:\Windows\System32\drivers\ew_hwusbdev.sys [2012-3-23 117248] S3 fssfltr;fssfltr;C:\Windows\System32\drivers\fssfltr.sys [2010-5-1 61792] S3 fsssvc;Windows Live Family Safety;C:\Program Files (x86)\Windows Live\Family Safety\fsssvc.exe [2008-12-8 533344] S3 SiSGbeLH;SiS191/SiS190 Ethernet Device NDIS 6.0 Driver;C:\Windows\System32\drivers\SiSG664.sys [2009-6-10 56832] S3 TsUsbFlt;TsUsbFlt;C:\Windows\System32\drivers\TsUsbFlt.sys [2011-6-24 59392] S3 USBAAPL64;Apple Mobile USB Driver;C:\Windows\System32\drivers\usbaapl64.sys [2012-9-28 53760] S3 WatAdminSvc;Aktiveringsteknologier för Windows-tjänst;C:\Windows\System32\Wat\WatAdminSvc.exe [2010-5-26 1255736] S3 zte_mf651_cdc_acm;ZTE Mobile Connect CDC-ACM driver;C:\Windows\System32\drivers\zte_mf651_cdc_acm.sys [2009-11-6 97792] S3 zte_mf651_cdc_ecm;zte_mf651_cdc_ecm;C:\Windows\System32\drivers\zte_mf651_cdc_ecm.sys [2009-11-6 52736] S3 zte_mf651_cpo;ZTE Mobile Connect Mass Storage Device;C:\Windows\System32\drivers\zte_mf651_cpo.sys [2009-11-6 13824] . =============== Created Last 30 ================ . 2013-02-22 19:28:07 -------- d-----w- C:\FRST 2013-02-22 12:30:25 996352 ----a-w- C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VGX\VGX.dll 2013-02-22 12:30:25 768000 ----a-w- C:\Program Files (x86)\Common Files\Microsoft Shared\VGX\VGX.dll 2013-02-21 12:39:50 -------- d-----w- C:\ProgramData\Birdstep Technology 2013-02-09 12:12:01 -------- d-----w- C:\Users\Katalin Loka\AppData\Local\Smilebox 2013-02-09 12:11:48 -------- d-----w- C:\Users\Katalin Loka\AppData\Local\Google 2013-02-09 12:09:48 -------- d-----w- C:\Users\Katalin Loka\AppData\Roaming\Smilebox 2013-02-09 11:53:10 -------- d-----w- C:\Users\Katalin Loka\AppData\Roaming\MusicNet 2013-02-09 11:53:10 -------- d-----w- C:\ProgramData\A19B 2013-02-09 11:52:32 -------- d-----w- C:\Program Files (x86)\BearShare Applications 2013-02-09 11:51:32 -------- d--h--w- C:\ProgramData\{8B9D577D-9B51-4CE5-BF2F-2DB28E8A7F89} 2013-02-09 11:51:16 -------- d-----w- C:\Users\Katalin Loka\AppData\Local\PackageAware 2013-02-09 08:46:13 -------- d-----w- C:\Users\Katalin Loka\AppData\Local\Macromedia 2013-02-09 08:44:24 697712 ----a-w- C:\Windows\SysWow64\FlashPlayerApp.exe 2013-02-09 08:10:05 737952 ----a-w- C:\Windows\System32\drivers\N360x64\0604010.00E\srtsp64.sys 2013-02-09 08:10:05 451192 ----a-r- C:\Windows\System32\drivers\N360x64\0604010.00E\symds64.sys 2013-02-09 08:10:05 405624 ----a-r- C:\Windows\System32\drivers\N360x64\0604010.00E\symnets.sys 2013-02-09 08:10:05 37536 ----a-w- C:\Windows\System32\drivers\N360x64\0604010.00E\srtspx64.sys 2013-02-09 08:10:05 190072 ----a-r- C:\Windows\System32\drivers\N360x64\0604010.00E\ironx64.sys 2013-02-09 08:10:05 1129120 ----a-w- C:\Windows\System32\drivers\N360x64\0604010.00E\symefa64.sys 2013-02-09 08:10:04 167072 ----a-w- C:\Windows\System32\drivers\N360x64\0604010.00E\ccsetx64.sys 2013-02-09 08:09:47 -------- d-----w- C:\Windows\System32\drivers\N360x64\0604010.00E . ==================== Find3M ==================== . 2013-02-09 12:34:44 74096 ----a-w- C:\Windows\SysWow64\FlashPlayerCPLApp.cpl 2013-01-09 01:19:09 2312704 ----a-w- C:\Windows\System32\jscript9.dll 2013-01-09 01:12:03 1392128 ----a-w- C:\Windows\System32\wininet.dll 2013-01-09 01:11:06 1494528 ----a-w- C:\Windows\System32\inetcpl.cpl 2013-01-09 01:07:51 173056 ----a-w- C:\Windows\System32\ieUnatt.exe 2013-01-09 01:07:47 599040 ----a-w- C:\Windows\System32\vbscript.dll 2013-01-09 01:04:42 2382848 ----a-w- C:\Windows\System32\mshtml.tlb 2013-01-08 22:11:21 1800704 ----a-w- C:\Windows\SysWow64\jscript9.dll 2013-01-08 22:03:20 1129472 ----a-w- C:\Windows\SysWow64\wininet.dll 2013-01-08 22:03:12 1427968 ----a-w- C:\Windows\SysWow64\inetcpl.cpl 2013-01-08 21:59:02 142848 ----a-w- C:\Windows\SysWow64\ieUnatt.exe 2013-01-08 21:58:29 420864 ----a-w- C:\Windows\SysWow64\vbscript.dll 2013-01-08 21:56:23 2382848 ----a-w- C:\Windows\SysWow64\mshtml.tlb 2012-12-16 17:11:22 46080 ----a-w- C:\Windows\System32\atmlib.dll 2012-12-16 14:45:03 367616 ----a-w- C:\Windows\System32\atmfd.dll 2012-12-16 14:13:28 295424 ----a-w- C:\Windows\SysWow64\atmfd.dll 2012-12-16 14:13:20 34304 ----a-w- C:\Windows\SysWow64\atmlib.dll 2012-12-07 13:20:16 441856 ----a-w- C:\Windows\System32\Wpc.dll 2012-12-07 13:15:31 2746368 ----a-w- C:\Windows\System32\gameux.dll 2012-12-07 12:26:17 308736 ----a-w- C:\Windows\SysWow64\Wpc.dll 2012-12-07 12:20:43 2576384 ----a-w- C:\Windows\SysWow64\gameux.dll 2012-12-07 11:20:04 30720 ----a-w- C:\Windows\System32\usk.rs 2012-12-07 11:20:03 43520 ----a-w- C:\Windows\System32\csrr.rs 2012-12-07 11:20:03 23552 ----a-w- C:\Windows\System32\oflc.rs 2012-12-07 11:20:01 45568 ----a-w- C:\Windows\System32\oflc-nz.rs 2012-12-07 11:20:01 44544 ----a-w- C:\Windows\System32\pegibbfc.rs 2012-12-07 11:20:01 20480 ----a-w- C:\Windows\System32\pegi-fi.rs 2012-12-07 11:20:00 20480 ----a-w- C:\Windows\System32\pegi-pt.rs 2012-12-07 11:19:59 20480 ----a-w- C:\Windows\System32\pegi.rs 2012-12-07 11:19:58 46592 ----a-w- C:\Windows\System32\fpb.rs 2012-12-07 11:19:57 40960 ----a-w- C:\Windows\System32\cob-au.rs 2012-12-07 11:19:57 21504 ----a-w- C:\Windows\System32\grb.rs 2012-12-07 11:19:57 15360 ----a-w- C:\Windows\System32\djctq.rs 2012-12-07 11:19:56 55296 ----a-w- C:\Windows\System32\cero.rs 2012-12-07 11:19:55 51712 ----a-w- C:\Windows\System32\esrb.rs 2012-12-01 14:50:47 175616 ----a-w- C:\Windows\System32\msclmd.dll 2012-12-01 14:50:47 152576 ----a-w- C:\Windows\SysWow64\msclmd.dll 2012-11-30 05:45:35 362496 ----a-w- C:\Windows\System32\wow64win.dll 2012-11-30 05:45:35 243200 ----a-w- C:\Windows\System32\wow64.dll 2012-11-30 05:45:35 13312 ----a-w- C:\Windows\System32\wow64cpu.dll 2012-11-30 05:45:14 215040 ----a-w- C:\Windows\System32\winsrv.dll 2012-11-30 05:43:12 16384 ----a-w- C:\Windows\System32\ntvdm64.dll 2012-11-30 05:41:07 424448 ----a-w- C:\Windows\System32\KernelBase.dll 2012-11-30 04:54:00 5120 ----a-w- C:\Windows\SysWow64\wow32.dll 2012-11-30 04:53:59 274944 ----a-w- C:\Windows\SysWow64\KernelBase.dll 2012-11-30 03:23:48 338432 ----a-w- C:\Windows\System32\conhost.exe 2012-11-30 02:44:06 25600 ----a-w- C:\Windows\SysWow64\setup16.exe 2012-11-30 02:44:04 7680 ----a-w- C:\Windows\SysWow64\instnm.exe 2012-11-30 02:44:04 14336 ----a-w- C:\Windows\SysWow64\ntvdm64.dll 2012-11-30 02:44:03 2048 ----a-w- C:\Windows\SysWow64\user.exe 2012-11-30 02:44:03 2048 ----a-w- C:\Windows\SysWow64\user(17).exe 2012-11-30 02:38:59 6144 ---ha-w- C:\Windows\SysWow64\api-ms-win-security-base-l1-1-0.dll 2012-11-30 02:38:59 4608 ---ha-w- C:\Windows\SysWow64\api-ms-win-core-threadpool-l1-1-0.dll 2012-11-30 02:38:59 3584 ---ha-w- C:\Windows\SysWow64\api-ms-win-core-xstate-l1-1-0.dll 2012-11-30 02:38:59 3072 ---ha-w- C:\Windows\SysWow64\api-ms-win-core-util-l1-1-0.dll . ============= FINISH: 16:19:01,52 =============== . UNLESS SPECIFICALLY INSTRUCTED, DO NOT POST THIS LOG. IF REQUESTED, ZIP IT UP & ATTACH IT . DDS (Ver_2012-11-20.01) . Microsoft Windows 7 Home Premium Boot Device: \Device\HarddiskVolume2 Install Date: 2010-05-01 10:27:35 System Uptime: 2013-02-22 15:49:05 (1 hours ago) . Motherboard: ASUSTeK Computer Inc. | | K70AD Processor: AMD Athlon II Dual-Core M320 | CPU 1 | 2100/200mhz . ==== Disk Partitions ========================= . C: is FIXED (NTFS) - 75 GiB total, 10,696 GiB free. D: is FIXED (NTFS) - 209 GiB total, 208,844 GiB free. E: is CDROM () F: is CDROM (CDFS) G: is Removable . ==== Disabled Device Manager Items ============= . ==== System Restore Points =================== . RP211: 2013-02-21 11:43:06 - Windows Update RP212: 2013-02-22 13:29:13 - Windows Update RP213: 2013-02-22 13:44:04 - Windows Update . ==== Installed Programs ====================== . . Update for Microsoft Office 2007 (KB2508958) 2007 Microsoft Office system 64 Bit HP CIO Components Installer Acrobat.com Activation Assistant for the 2007 Microsoft Office suites Adobe AIR Adobe Flash Player 11 ActiveX Adobe Flash Player 11 Plugin Adobe Reader 9.5.3 MUI Alcor Micro USB Card Reader AMD USB Filter Driver Apple-programstöd Apple Mobile Device Support Apple Software Update ASUS AI Recovery ASUS AP Bank ASUS FancyStart ASUS LifeFrame3 ASUS Live Update ASUS MultiFrame ASUS Power4Gear Hybrid ASUS SmartLogon ASUS Splendid Video Enhancement Technology ASUS WebStorage ASUS Virtual Camera ASUS_Screensaver Atheros Communications Inc.® AR8121/AR8113/AR8114 Gigabit/Fast Ethernet Driver ATI Catalyst Install Manager ATK Generic Function Service ATK Hotkey ATK Media ATKOSD2 BankID säkerhetsprogram BearShare Bonjour BufferChm Canon Easy-PhotoPrint EX Canon Easy-WebPrint EX Canon MP Navigator EX 4.0 Canon MP280 series användarregistrering Canon MP280 series MP Drivers Canon My Printer Canon Solution Menu EX Catalyst Control Center Core Implementation Catalyst Control Center Graphics Full Existing Catalyst Control Center Graphics Full New Catalyst Control Center Graphics Light Catalyst Control Center Graphics Previews Vista Catalyst Control Center InstallProxy Catalyst Control Center Localization All ccc-core-static ccc-utility64 CCC Help Chinese Standard CCC Help Chinese Traditional CCC Help Czech CCC Help Danish CCC Help Dutch CCC Help English CCC Help Finnish CCC Help French CCC Help German CCC Help Greek CCC Help Hungarian CCC Help Italian CCC Help Japanese CCC Help Korean CCC Help Norwegian CCC Help Polish CCC Help Portuguese CCC Help Russian CCC Help Spanish CCC Help Swedish CCC Help Thai CCC Help Turkish Choice Guard ControlDeck CyberLink LabelPrint CyberLink Power2Go DJ_AIO_06_F2400_SW_Min ETDWare PS/2-x64 7.0.5.7_WHQL F2400 Fast Boot Game Park Console HP Deskjet F2400 All-In-One Driver Software 13.0 Rel .6 Inloggningsassistent för Windows Live ID iTunes Junk Mail filter update Microsoft .NET Framework 4 Client Profile Microsoft .NET Framework 4 Client Profile Language Pack - SVE Microsoft .NET Framework 4 Client Profile SVE Language Pack Microsoft Application Error Reporting Microsoft Office 2007 Service Pack 3 (SP3) Microsoft Office Access MUI (Danish) 2007 Microsoft Office Access MUI (English) 2007 Microsoft Office Access MUI (Finnish) 2007 Microsoft Office Access MUI (Norwegian (Bokmål)) 2007 Microsoft Office Access MUI (Swedish) 2007 Microsoft Office Access Setup Metadata MUI (English) 2007 Microsoft Office Excel 2007 Help Oppdatering (KB963678) Microsoft Office Excel 2007 Help Uppdatering (KB963678) Microsoft Office Excel MUI (Danish) 2007 Microsoft Office Excel MUI (English) 2007 Microsoft Office Excel MUI (Finnish) 2007 Microsoft Office Excel MUI (Norwegian (Bokmål)) 2007 Microsoft Office Excel MUI (Swedish) 2007 Microsoft Office File Validation Add-In Microsoft Office Home and Student 2007 Microsoft Office Live Add-in 1.5 Microsoft Office Office 64-bit Components 2007 Microsoft Office OneNote MUI (Swedish) 2007 Microsoft Office Outlook MUI (Danish) 2007 Microsoft Office Outlook MUI (English) 2007 Microsoft Office Outlook MUI (Finnish) 2007 Microsoft Office Outlook MUI (Norwegian (Bokmål)) 2007 Microsoft Office Outlook MUI (Swedish) 2007 Microsoft Office Powerpoint 2007 Help Oppdatering (KB963669) Microsoft Office Powerpoint 2007 Help Uppdatering (KB963669) Microsoft Office PowerPoint MUI (Danish) 2007 Microsoft Office PowerPoint MUI (English) 2007 Microsoft Office PowerPoint MUI (Finnish) 2007 Microsoft Office PowerPoint MUI (Norwegian (Bokmål)) 2007 Microsoft Office PowerPoint MUI (Swedish) 2007 Microsoft Office Professional Hybrid 2007 Microsoft Office Proof (Danish) 2007 Microsoft Office Proof (English) 2007 Microsoft Office Proof (Finnish) 2007 Microsoft Office Proof (French) 2007 Microsoft Office Proof (German) 2007 Microsoft Office Proof (Norwegian (Bokmål)) 2007 Microsoft Office Proof (Norwegian (Nynorsk)) 2007 Microsoft Office Proof (Spanish) 2007 Microsoft Office Proof (Swedish) 2007 Microsoft Office Proofing (Danish) 2007 Microsoft Office Proofing (English) 2007 Microsoft Office Proofing (Finnish) 2007 Microsoft Office Proofing (Norwegian (Bokmål)) 2007 Microsoft Office Proofing (Swedish) 2007 Microsoft Office Proofing Tools 2007 Service Pack 3 (SP3) Microsoft Office Publisher MUI (Danish) 2007 Microsoft Office Publisher MUI (English) 2007 Microsoft Office Publisher MUI (Finnish) 2007 Microsoft Office Publisher MUI (Norwegian (Bokmål)) 2007 Microsoft Office Publisher MUI (Swedish) 2007 Microsoft Office Shared 64-bit MUI (Danish) 2007 Microsoft Office Shared 64-bit MUI (English) 2007 Microsoft Office Shared 64-bit MUI (Finnish) 2007 Microsoft Office Shared 64-bit MUI (Norwegian (Bokmål)) 2007 Microsoft Office Shared 64-bit MUI (Swedish) 2007 Microsoft Office Shared 64-bit Setup Metadata MUI (English) 2007 Microsoft Office Shared MUI (Danish) 2007 Microsoft Office Shared MUI (English) 2007 Microsoft Office Shared MUI (Finnish) 2007 Microsoft Office Shared MUI (Norwegian (Bokmål)) 2007 Microsoft Office Shared MUI (Swedish) 2007 Microsoft Office Shared Setup Metadata MUI (English) 2007 Microsoft Office Word 2007 Help Oppdatering (KB963665) Microsoft Office Word 2007 Help Uppdatering (KB963665) Microsoft Office Word MUI (Danish) 2007 Microsoft Office Word MUI (English) 2007 Microsoft Office Word MUI (Finnish) 2007 Microsoft Office Word MUI (Norwegian (Bokmål)) 2007 Microsoft Office Word MUI (Swedish) 2007 Microsoft Silverlight Microsoft SQL Server 2005 Compact Edition [ENU] Microsoft Sync Framework Runtime Native v1.0 (x86) Microsoft Sync Framework Services Native v1.0 (x86) Microsoft Visual C++ 2005 ATL Update kb973923 - x64 8.0.50727.4053 Microsoft Visual C++ 2005 ATL Update kb973923 - x86 8.0.50727.4053 Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable (x64) Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable (x64) - KB2467175 Mobile Partner Mozilla Firefox 15.0.1 (x86 sv-SE) Mozilla Firefox 16.0.1 (x86 sv-SE) Mozilla Maintenance Service MSVCRT MSXML 4.0 SP3 Parser MSXML 4.0 SP3 Parser (KB2721691) MSXML 4.0 SP3 Parser (KB2758694) MSXML 4.0 SP3 Parser (KB973685) Norton 360 Ohjelman Microsoft Office Excel 2007 Help päivitys (KB963678) Ohjelman Microsoft Office Powerpoint 2007 Help päivitys (KB963669) Ohjelman Microsoft Office Word 2007 Help päivitys (KB963665) Opdatering til Microsoft Office Excel 2007 Help (KB963678) Opdatering til Microsoft Office Powerpoint 2007 Help (KB963669) Opdatering til Microsoft Office Word 2007 Help (KB963665) Pinnacle Hollywood FX Platform QuickTime Security Update for CAPICOM (KB931906) Security Update for Microsoft .NET Framework 4 Client Profile (KB2160841) Security Update for Microsoft .NET Framework 4 Client Profile (KB2446708) Security Update for Microsoft .NET Framework 4 Client Profile (KB2478663) Security Update for Microsoft .NET Framework 4 Client Profile (KB2518870) Security Update for Microsoft .NET Framework 4 Client Profile (KB2539636) Security Update for Microsoft .NET Framework 4 Client Profile (KB2572078) Security Update for Microsoft .NET Framework 4 Client Profile (KB2604121) Security Update for Microsoft .NET Framework 4 Client Profile (KB2633870) Security Update for Microsoft .NET Framework 4 Client Profile (KB2656351) Security Update for Microsoft .NET Framework 4 Client Profile (KB2656368) Security Update for Microsoft .NET Framework 4 Client Profile (KB2656368v2) Security Update for Microsoft .NET Framework 4 Client Profile (KB2656405) Security Update for Microsoft .NET Framework 4 Client Profile (KB2686827) Security Update for Microsoft .NET Framework 4 Client Profile (KB2729449) Security Update for Microsoft .NET Framework 4 Client Profile (KB2737019) Security Update for Microsoft .NET Framework 4 Client Profile (KB2742595) Security Update for Microsoft .NET Framework 4 Client Profile (KB2789642) Security Update for Microsoft .NET Framework 4 Client Profile Language Pack - SVE (KB2478663) Security Update for Microsoft .NET Framework 4 Client Profile Language Pack - SVE (KB2518870) Security Update for Microsoft Office 2007 suites (KB2596615) 32-Bit Edition Security Update for Microsoft Office 2007 suites (KB2596672) 32-Bit Edition Security Update for Microsoft Office 2007 suites (KB2596744) 32-Bit Edition Security Update for Microsoft Office 2007 suites (KB2596754) 32-Bit Edition Security Update for Microsoft Office 2007 suites (KB2596785) 32-Bit Edition Security Update for Microsoft Office 2007 suites (KB2596792) 32-Bit Edition Security Update for Microsoft Office 2007 suites (KB2596871) 32-Bit Edition Security Update for Microsoft Office 2007 suites (KB2597969) 32-Bit Edition Security Update for Microsoft Office 2007 suites (KB2687311) 32-Bit Edition Security Update for Microsoft Office 2007 suites (KB2687441) 32-Bit Edition Security Update for Microsoft Office 2007 suites (KB2687499) 32-Bit Edition Security Update for Microsoft Office 2007 suites (KB2760416) 32-Bit Edition Security Update for Microsoft Office Excel 2007 (KB2687307) 32-Bit Edition Security Update for Microsoft Office InfoPath 2007 (KB2687440) 32-Bit Edition Security Update for Microsoft Office PowerPoint 2007 (KB2596764) 32-Bit Edition Security Update for Microsoft Office PowerPoint 2007 (KB2596912) 32-Bit Edition Security Update for Microsoft Office Publisher 2007 (KB2596705) 32-Bit Edition Security Update for Microsoft Office Word 2007 (KB2760421) 32-Bit Edition Skype Toolbars Skype™ 6.0 Smilebox Toolbox Update for 2007 Microsoft Office System (KB967642) Update for Microsoft .NET Framework 4 Client Profile (KB2468871) Update for Microsoft .NET Framework 4 Client Profile (KB2473228) Update for Microsoft .NET Framework 4 Client Profile (KB2533523) Update for Microsoft .NET Framework 4 Client Profile (KB2600217) Update for Microsoft Office 2007 Help for Common Features (KB963673) Update for Microsoft Office 2007 suites (KB2596620) 32-Bit Edition Update for Microsoft Office 2007 suites (KB2596660) 32-Bit Edition Update for Microsoft Office 2007 suites (KB2596802) 32-Bit Edition Update for Microsoft Office 2007 suites (KB2596848) 32-Bit Edition Update for Microsoft Office 2007 suites (KB2767916) 32-Bit Edition Update for Microsoft Office Access 2007 Help (KB963663) Update for Microsoft Office Excel 2007 Help (KB963678) Update for Microsoft Office Outlook 2007 (KB2687404) 32-Bit Edition Update for Microsoft Office Outlook 2007 Help (KB963677) Update for Microsoft Office Outlook 2007 Junk Email Filter (KB2767848) 32-Bit Edition Update for Microsoft Office Powerpoint 2007 Help (KB963669) Update for Microsoft Office Publisher 2007 Help (KB963667) Update for Microsoft Office Script Editor Help (KB963671) Update for Microsoft Office Word 2007 Help (KB963665) WebReg VIA Platform Device Manager Windows Live Communications Platform Windows Live Essentials Windows Live Family Safety Windows Live Mail Windows Live Messenger Windows Live Photo Gallery Windows Live Sync Windows Live Upload Tool Windows Live Writer WinFlash Wireless Console 3 Zero Assumption Digital Image Recovery 1.2 ZTE Mobile Connect 4.3.28.4451 ZTEIcera_4.3.28.4451 . ==== End Of File ===========================
×
×
  • Skapa nytt...