Gå till innehåll

michael.langfjell

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

michael.langfjell's Achievements

(1/8)

  1. Hej! Jo jag gjorde som du skrev först utan att vara admin. Detta gick såklart inte. Så jag körde den som admin och då fiock jag meddelandet att uppdateringen slutförd eller vad det stod. Så vi var nog i så fall lika otydliga båda två. Med andra ord så har jag kört det kommandot som admin och det var då jag såg att jag inte lyckades
  2. Hej! Mycket intressant.. skall kolla detta om jag inte får någon ordning på detta via något kommando. Tackar för tipset!
  3. Hej! nVidia Geforce 7300 GT Har ett grafikkort med 256 mb i minne. Ingen värsting direkt. Har inte kollat om det finns nyare firmware... hjälper detta verkligen för bättre minneshantering?
  4. Tjena! Skrev in det du skrev Andreas Stenhall men det blev ingen skillnad. Får fortfarande meddelandet att det bara är 2gb som går att använda. Vad kan vara fel då?
  5. Hej! Tja hur ofta... jag har alltid det meddelandet. Sen jag utökade till 4gb. Men du tror alltså att det går att använda samma lösning som i den andra posten för Vista?
  6. Hej! Har surfat runt en del efter lösniningar på mitt problem. Jag har 4gb installerat (windows 7 32 bit) har förstått att 32 bit inte klarar av att hantera hela 4gb minne. Dock så hittade jag en post där man hade lyckats frigöra mer minne. http://www.alltomwin...inneshantering/ Dock så gäller denna lösning Vista. Är det någon som vet om man kan göra på liknande sätt i Windows 7? Min spec: Tacksam för svar! Mvh. Michael
×
×
  • Skapa nytt...