roffe12

Medlem
 • Innehållsantal

  189
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  3

Om roffe12

 • Rank

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Göteborg

Senaste besökare till profilen

1 261 profilvisningar
 1. Windows 10 Insider-uppgraderingar

  Installerade 17112 - en förändring var Defragmentering nu fungerade 0% via standard programmet. Stod en not om det i förbättringar i denna version.
 2. Defender problem igen

  Defender inaktiveras automatiskt om du kör eller installerar ett annat virus-program.
 3. Defender problem igen

  IE om du nu har IE 10 el liknande är ju en gammal web-läsare. Du har ju Windows 10 och bör försöka med dess standard web-läsare EDGE. Se till att du har senaste versionen av Windows till att börja med, då får du senaste versionen av Defender och också web-läsaren EDGE (som du kan installera manuellt om du går in på MIcrsofts supportsida). Eller gör som Cecilia föreslår - byt till ett annat virus program.
 4. Windows 10 Insider-uppgraderingar

  Yes, körde Defraggler med snabbsökning (specificerade inte några filer) och den körde igenom HD och eliminerade fragm filer och flyttade om lite och efter det så visade den på 2% som fortf var fragm från tidigare 4-6 resp 9% fragm. En förbättring alltså, det normala Defragm systemet i Windows visar också 2%. Bra tips JoWa.
 5. Defender problem igen

  Ser okey ut, varningen behöver inte betyda något. Vet inte riktigt vad du menar med att du inte kom in på vissa sidor, när du surfar på Web sidor i EDGE eller vad då? Gör en felsökning på Defender igen inställningar > uppdatering och säkerhet > felsök > windows update. Sen kör du uppdatering av Windows update vid inställningar > windows update < sök efter updateringar. Kolla sen att du har en defender ikon i aktiveringsfältet nederst som är grönbockad. Testa att gå in där och kör en snabbsökning tex.
 6. Windows 10 Insider-uppgraderingar

  Cecilia, Okey, då vet jag.
 7. Windows 10 Insider-uppgraderingar

  Nej, har inte märkt några problem alls, bara nyfiken på varför det står 4% efter optimering när et tidigare alltid stått 0% efter optimering.
 8. Windows 10 Insider-uppgraderingar

  Det är den interna hårddisken.
 9. Defender problem igen

  Nillan, skönt att det löste sig.
 10. Defender problem igen

  Avvakta lite med ominstallation, försök med felsök först. Inställningar > uppdatering & säkerhet > windows-säkerhet > skyddsområden (Defender). Kolla att allt är grönt och inga justeringar behövs. Kolla sen inställningar > uppdatering & säkerhet > felsök > windows update
 11. Windows 10 Insider-uppgraderingar

  Cecilia, Förvisso inte, men tidigare så stod det 0% defragmenterat efter körning (optimering) men efter schemalagd körning alternativt manuell körning/optimering nu 4%. Är bara nyfiken på varför?
 12. Defender problem igen

  Vore intressant att se vilken version du har av Windows 10. Är det W 10 PRO version 1707, 1709 el 1803 el liknande?. Beroende på vilken version du har får du också en ny version av Defender, den du har tyder på en äldre version. Problemet är nog att du får försöka installera om Defender eller i alla fall köra en felsökning på Defender. Brukar finna vid inställningar > felsök. Ser lite olika ut beroende på vilken version av W10 du har.
 13. Windows 10 Insider-uppgraderingar

  Har uppdaterat 17107. Några av problemen och buggarna har eliminerats, bl a felinfo i Defender, EDGE webbläsare fungerar stabilare. Däremot går det inte att defragmentera hårddisken av någon anledning. Den säger att 4% är defragmenterat efter analys men vid körning och optimering så kör den men det står fortfarande kvar 4%. Vet inte om detta är ett fel i Insider prev 17107 eller man kan defragmentera eller rensa med något program, cc-cleaner el liknande. Någon som har ngt förslag?
 14. Defender problem igen

  Du verkar ha en äldre version av Defender. Vad har du för Windows version? Om det är en Insider preview så kan detta vara ett problem i någon av Insider versionerna som eventuellt rättas till i en senare uppdatering. Problemet med TLS-säkerhetsinställningar uppträder när man försöker logga in på vissa web-sidor, tec Aftonbladet. BVär rättas till i en senare version av Insider preview eller kommande uppdatering av Windows 10. Se till att uppdatera,