Gå till innehåll

xpnovisen

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

xpnovisen's Achievements

(1/8)

  1. Jag har installerat om Microsoft Outlook ett flertal gånger men kan ändå inte starta programmet? Felmeddelandet säger att programmet inte kan startas för att MAPI32.DLL är felaktig eller skadad. Orsaken kan vara att ett annat program för att skicka meddelanden. Installera om Outlook. Jag har gjort det flera gånger med samma resultat, har haft Windows Live som e-post tagit bort denna från datorn. Några förslag på hur jag ska lösa detta? hAR LYCKATS ATT FIXA DETTA UTAN HJÄLP. TOG BORT EN DEL AV DET GAMLA WINDOWS LIVE I REGISTRET OCH EN DEL AV MAPIDLL FILERNA UR SYSTEMET SÅ GICK DET ATT INSTALLERA OM MICROSOFT OUTLOOK OCH DEN FUNGERAR. HÄRLIGT MED DETTA FORUM I ALLA FALL SOM ÄR MYCKET LÄRANDE.
  2. Går det att ladda ner med annat program i XP eller är det låst? I så fall hur gör jag? :
  3. Jag tackar för ditt svar och skall testa detta. Har tre burkar som skall kopplas ihop för att användas av ca.15 olika personer (ideiell fören) behöver då skapa konton så alla kan logga in och ha privata mappar och använda internet samt e-post. Behöver lite förslag hur jag går till väga med detta,kanske du kan hjälpa mig?
  4. Hejsan, jag vill skapa ett nätverk med tre burkar och ha en som aministratör. Det skall vara ca:10 användare på dessa datorer och jag vill att de skall logga in både på Datorn och Internet. Hur går jag tillväga?
×
×
  • Skapa nytt...