Gå till innehåll

phmo

Medlem
  • Innehållsantal

    17
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av phmo

  1. Funktionen finns där av en anledning. För att hålla obehöriga från att använda datorn. Funktionen är inte "skit" utan en nödvändig säkerhetsfunktion.
  2. Ok. Fattar ... Men sökvägen är: Kontrollpanel > Verktyg > Mappalternativ > Allmänt > "Klickningsalternativ". Tack för tipset e-son !
  3. Hej Jag vill kunna ställa in så att jag får klicka bara en gång på ikonerna på gamla skrivbordet och inte två som nu. Hur gör man det ? Kör Win 8. I Metro skrivbordet funkar oneclick men inte i gamla skrivbordet.
  4. Hej igen ... Jag har härmed fått min win8 backup dvd och jag har gjort en ren installation med den och det funkade klockrent. Min "gamla" dator funkar alldeles utmärkt med win8. Tack för alla svar jag fått i tråden. Avslutar därmed denna tråd. Tack och adjö.
  5. Hej, tack för svar. Ok, det var ju bra att det inte är skillnad på licensen. Jag har inte fått backup-dvd'n ännu men ska testa att göra en ren installation med den när den kommer, hoppas det går bra.
  6. Hej, tack för svar. Har gjort som du säger men det funkar inte att använda win8 uppgraderingslicens som jag köpt ): Så måste isf köpa en grundinstallations licens och göra en nyinstallation. Men enligt asisstenten ska inte hårdvaran vara några problem, men jag tvivlar ändå på det då moderkortet är så gammalt som 6 år. Vad är PAE, NX och SSE2 och varför måste processorn ha stöd för dem för att Windows 8 ska kunna installeras? Hur vet jag om min processor har stöd för detta ?
  7. Jag har följande (Grejorna är 6 år gamla, men funkar klockrent fortfarande) : Moderkort: A8N32-SLI Deluxe Processor: CPU AMD S939 A64 3700+ (ADA3700BNBOX) Grafikkort: Asus GeForce 7900GT 256GB GDDR3 Ram: Corsair TWINX2048-3500LLPRO DDR 2048MB Ljudkort: Creative SB X-Fi XtremMusic Jag har Win 7 Starter som OS nu. Kan Win 8 lira med detta eller måste jag uppgradera hårdvaran ? Tacksam för all hjälp.
  8. Läste precis detta : Windows 8 kräver att processorn har stöd för NX för att funktionerna för skydd mot skadlig programvara ska fungera på ett säkert sätt. För att förbättra tillförlitligheten för appar och drivrutiner från tredje part som körs i Windows 8 krävs även SSE2. Om datorn inte har stöd för PAE, NX och SSE2 kan du inte installera Windows 8. Upgrade Assistant visar ett felmeddelande om processorn inte har stöd för PAE och SSE2. Kanske inte äldre datorer har dessa stöd och då fungerar inte installationen av W8. Blir till att köpa nya datorer då om man vill köra W8.
  9. Nope, det har jag inte. Kör bara Win 7 Starter på både PC och min eeepc. Funkar utmärkt. Kanske ska fortsätta med det och strunta i W8 helt istället så länge det går eller vad säger Ni ?
  10. Ok, vad händer om jag installerar en OEM licens på två datorer då ? Kommer man till fängelset då ?
  11. Får väl bli denna då : Microsoft Windows 8, OEM, 32bit, Engelsk Men om jag vill ha installerat på både min PC och Netbook, måste jag köpa två st av denna då ? Finns ingen licens som gäller för installation på 1-3 datorer ?
  12. Är det denna jag ska ha då om jag ska göra en ren installation av W8 ? http://www.amazon.co...&keywords=win 8 EDIT: Tusan också : Shipping: Currently, item can be shipped only within the U.S. and to APO/FPO addresses.
  13. Nä och hur knäppt är det på en skala, att man inte kan uppgradera W7 Starter till W8 ??? Säkert många som sitter med W7 Starter och som skulle vilja uppgradera till W8. Men icke.
  14. Ok, kanske det ... Men var hittar jag då en win 8 install dvd till billigaste pris ? Jag har redan köpt en uppgraderingslicens till win 8, kan jag få tillbaka pengarna för den ?
  15. Det är en eeepc 1015 och en stationär pc (äldre model, ej win8 certifierad, hemmabygge) som jag har Win7 Starter på och som inte fungerar att uppgradera.
  16. Varför kan man inte uppgradera till win 8 om man har win 7 Starter på datorn ? Har testat men det funkar inte.
×
×
  • Skapa nytt...