Gå till innehåll

Fotografen

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Ytterligare profilinformation

  • Från
    Ö-vik

Fotografen's Achievements

(1/8)

  1. Har någon en lösning på att IE7 hänger sig "titt som tätt" och måste startas om ideligen...? Upplever att detta problem blivit värre efter någon av säkerhetsuppgraderingarna, men vet inte vilken..! Sonen har samma problem på sin dator. Har en D-link 624+ router i nätverket och fiberanslutnin24Mb. Det verkar inte vara problem där för mina ftp klienter funkar perfekt och TP-test/Bredbandskollen visar på stabila linor. Något är fel i IE, men vad? /Per ???
  2. Jag har ett hemnätverk med 3Xp Prof, 1Win2k och en Vista Buisness maskin anslutna. Till en av XP maskinerna är en Hp DekJet 970 Cxi USB skrivare ansluten och utdelad på nätverket sa att alla ska kunna använda den. Detta funkar perfekt för alla maskiner utom Vista-maskinen...?! Jag hittar skrivaren och Vista installerar drivrutiner osv. men utskrifter funkar inte..?! Det konstiga är att Vista säger sig ha alla drivrutiner inbyggt och det finns inga nya att ladda ner från HP. Allt ser Ok ut, men när man öppnar "egenskaper" för skrivaren i Vista och försöker klicka på utskriftsinställningar öppnas och stängs den dialogrutan genast...??? Sliter mitt gråa hår för att finna en lösning, hittar ingenting på supportsidorna! -Är det någon där ute som har ett förslag?! -Hjälp! ???
  3. Tack för hjälpen alla, men jag fixade det själv med hjälp av ett skript från Doug Knox hemsida http://www.dougknox.com/xp/scripts/fixwinxphelp.vbs Det gick smårtfritt utan registerknackande! // Per ;D
  4. Hej BEGEs! Känner igen den länken (!) MEN det funkar inte...?! Samma problem. man hör att en process startar men strax efter stängs den. Hälp någon! ???
  5. Kan någon hjälpa mig med detta? Hjälp och Support startar inte (!?) Har faktiskt frågat om detta tidigare och fått problemet löst, men nu har det hänt igen på min Laptop, och jag har naturligtvis glömt hur man gjorde..! Tacksam för svar! Per
×
×
  • Skapa nytt...