Lara Croft

Medlem
 • Innehållsantal

  22
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Lara Croft

 • Rank

 • Födelsedag 1985-06-27

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Från
  Fjollträsk
 1. Nu tror jag att jag gjort något galet för efter jag hade bytt diskarna så sa den att "no bootable device could be found" även fast SSD:n dök upp i BIOS-listan över boot-bara devices. Det är efter detta som jag tror jag gjorde ett fel för att efter att ha googlat så stog det bl.a att SSD:n måste ha ett namn vilket min redan hade och på en annan sida stog det att man skulle högerklicka och formatera men nu är något knas med SSD:n som har 74,9 gb utrymme? Var är resten? Även D: är knas då den ska ha över 400 gb ledigt utrymme. I Toolbox visas inte SSD:n och allt är skuggat på sidorna. Har
 2. Jag har ju allt kvar på HDD:n ifall något skulle gå fel med SSD:n. Behöver jag inte ändra något i BIOS? AHCI, IDE och en massa annat tjafs jag stött på i allt googlande men som jag antar har betydelse?
 3. Äsch, ville bara få det gjort efter flera timmars frustration. Kloningen blev precis klar. Nu ska jag byta diskarna i laptopen, antar jag. Den gamla ska in i ett enclosure jag köpte häromdagen. Hur "tömmer" jag den på data eller ska jag ens göra det?
 4. Coolt, visste jag inte Men vad tror du? Är jag tillbaka på rätt spår nu?
 5. Jag laddade ner ett annat kloningsverktyg. Här kunde jag välja endast C och klona. Detta ser väl rätt ut?
 6. Men jag förstår inte varför C: inte visas i listan där man ska klona? Ska den inte göra det? För då spelar det ju ingen roll om jag tar bort den andra partionen, då blir det ju istället bara tomt på listan?
 7. Det har var inte så smidigt som jag trodde.. Riktigt frustrerande att inte ens veta vad problemet är.
 8. Hur menar du? Hur gör man det?Såhär ser det ut vid "Automatisk" kloning, vad är denna "special utility" som jag kan checka errors med?: Såhär ser det ut när jag vill klona manuellt, går inte att välja HDD:n att klona från, C: syns ju inte ens?: Här är mina lagringsutrymmen för närvarande:
 9. Nej, går inte att fortsätta den vägen.. Bara Error-rutan. Klickar jag istället på manuell installering och försöker välja HDD:n att klona ifrån så är den inte klickbar, endast SSD:n. Kan det vara något skydd eller liknande som jag måste ändra i inställningar?
 10. Hej! Nu har jag fått hem allting och följer denna guide, än så länge har allt gått bra men har fastnat på sida 6, steg 3. När jag klickar på Start Now poppar det upp ett Error-meddelande som säger att jag ska se till så min nuvarande disk inte är större än den nya? :S Vad är det jag gör för fel?
 11. Så vi som redan har Windows 8 får inte uppgradera till 8 Pro för 139 som dom med Windows 7 utan måste betala mer? Helt ologiskt och fult av Microsoft.
 12. Varför gör man så? Fördelar? Nackdelar? Hur gör man det? Har precis köpt SSD men är inte jätterfaren på hur man utnyttjar det till fullo.
 13. Det står ju att det är för dom som ska uppgradera från Win 7 till Win 8 Pro och ingenting om Win 8 till Win 8 Pro? Menar du att det inte spelar någon roll?
 14. Kan jag inte göra samma sak med OS då.. Ladda ner Windows 8 i SSD:n via deras hemsida för att sedan aktivera min Windowsnyckel? Alltså inte aktivera Windows 8 på HDD:n alls.