Gå till innehåll

misshiphop

Medlem
  • Innehållsantal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Kvinna
  • Intressen
    Datorer framför allt!:)

misshiphop's Achievements

(1/8)

  1. JoWa, kanske är det så att jag endast tycker att det går snabbare, eftersom jag har hört att det ska förbättra prestandan?=) Vet man inget, kanske man inte skulle ha märkt något,,=)
  2. Hur vet jag om jag har en SSD disk? Kan jag kolla det på något sätt?
  3. Skrotnisse, det kan mycket väl stämma. När jag hade XP så defragmenterades datorn alltid när man skulle defragmentera den, men inte en enda gång har hårfiskarna deffragmenterats med windows 7, Det står: "0 % fragmenterad" både på Windows C, Data D och System. Trots att jag har försökt att deffragmentera dem. Vad bra att du inte ser något oroväckande, jag vet inte riktigt vad som är normal temperatur då det kommer till datorer.
  4. Nicklas, jag har testat att defragmentera datorn några gånger men det brukar aldrig behövas. Men jag har testat, några gånger. =) Jag har två hårdiskar i datorn, C och D. På hårdisken C där jag har alla program installerade står följande: "205 GB ledigt av 232 GB" Och på D står följande: "227 GB ledigt av 232 GB" Så jag har en del plats i datorn. Jag brukar se till att avinstalera program som jag inte använder. Tack för alla era svar, ska läsa dem alla nogrannare så att det ni skriver fastnar i mitt huvud, så att jag inte glömmer. =) Niklas, tack för tipset om sugröret, det var också en väldigt bra ide. Jag vill nämligen kunna komma åt dammet i datorn utan att behöva öppna upp själva datorn. När det kommer till hårdvaran i datorn, så kan jag inte alls mycket. Jag använder mig utav ett program som tar temperaturen på min dator, och som heter Real Temp. Där står det att som kallast var CPU:erna på 26 - 28 och som varmast var de uppe i 46 - 48. Just nu är de på 33 och 33. Är det bra temperaturer?
  5. Ja, det gick bra och nu vet jag hur man gör. Whoohoo! hehe ja, det blir man nog. Dock så har jag alltid innan haft olika bakgrundsbilder och använt mig av windowblinds och liknande. Men så fick jag veta att datorn blir snabbare och bättre då man använder sig utav window klassisk. =)
  6. Halloj Venoms och tack för ditt svar!=) Ang. punkt 5 där, så har jag funderat en del på hur man kommer åt dammet i datorn. Jag använder mig en del av en sådan här orange öronpump, för jag vågar verkligen inte skruva upp själva datorn. Och det brukar fungera. Sedan har jag även en bordsfläkt som hjälper till lite - plus den här kylplattan. =) Hur gör du när du ska ta bort dammet? Vet du något annat bra sätt jag kan göra ren datorn på förutom att skruva upp den, eller damsuga den? Har nämligen hört mycket om att man aldrig ska damsuga datorn eftersom det skapas mycket statisk elektricitet som kan förstöra datorn.
  7. Jag hoppas att jag nu gör rätt. Vet egentligen inte hur man gör, men tänkte: Jag testar mig fram utan att fråga er. Så vi får se hur det går. Det känns rätt än så länge. Skrivbordet är inget att hurra för, men jag är en person som föredrar speeden framför skönheten, så jag använder mig av windows klassisk. =)
  8. Jag har i några dagar varit väldigt intresserad utav att hålla datorn snabb och framför allt frisk. De saker som jag har gjort och som jag upplever gör datorn snabb är följande saker: 1. Att ha mindre program som sätts igång vid uppstart. 2. Att ha alla filmer, musik och bilder på den externa hårdisken. 3. Att rensa datorn med Ccleaner och diskrensaren. 4. Att använda sig av Windows klassisk. 5. Att ha datorn på en kylplatta ifall man har en bärbar dator. Vad finns det mer för saker? Vad brukar ni använda er utav?
  9. Måste säga att den nya versionen av Anti Malware är för härlig. Vilken skönhet. Nu gäller det bara att lära sig de nya funktionerna, också. =)
×
×
  • Skapa nytt...