martinsson_n

Medlem
 • Innehållsantal

  3
 • Gick med

 • Besökte senast

Om martinsson_n

 • Rank

 1. Nu fick jag en sådan där deschavy. Army of Lovers sparkar La Camilla http://t.co/vCsU86LMit via @GoteborgsPosten

 2. Hade det varit på film hade det varit lite för lökigt. Men nu är det inte det. #aftonbladet http://t.co/RGIN7EKLRE

 3. Har testat att ändra i registret. Mer än en gång, suck. Även startat om och testat flera varianter. MEN det går inte. Däremot ändrade jag autorotera i kamera (en Canon IXUS, gissar att det kan vara tillämpligt för övriga modeller) då funkar det! Det verkar som att datorn/os:et kollar kameran/bildens information om hur kameran hölls när bilden togs, när det är aktiverat, och tvärtom. Kanske går att lösa en sådan inställning i registret. Men hur hittar man sådant. Så geekig är inte jag (inte utan den finfina guiden ovan iaf).
 4. Sulle bara gaå pa toa, men jau hade ingen mubil me ma. Så jau geck hem för att hemta den. Och då passa ja på o skita. #mobilförattskita

 5. Jag twittrar och kör bil förbi dagis för att det vore ålderdomligt i framtiden att förbjuda nu #logiklucka

 6. Varför kan det inte få heta informatör längre?Socialmedia assistent för nyhetsflöden http://t.co/CyUlovhr

 7. Hen på engelska? Är det "shim"?

 8. Aj då. Mycket av det som ska vara "bra" i Win8 stjälper nästan lika mycket som det hjälper. Jag har snurrat bilderna ett helt varv, plus rätt, för att få dem rätt på det sätt jag vill ha det. ps Lite ny i det här forumet. Som alltid svårast att veta vad tillverkaren/alla andra döpt saker och ting till. Jag funderade på en annan sak, varför det är så segt att flytta saker på datorn, i Win8. Gissar att det är os:et, datorn är ny och snabb i7-processor och massa minne. Gissar att det kanske är indexeringen, eller vad det heter, men det fick jag inga träffar på. Hur söker man lättast i forumet?
 9. Att få Janne Josefsson att backa eller säga att han är ute och seglar är väl lika svårt som att hitta ett barn som säger att det är fattigt.

 10. ÖB, tyst för fan. Nån kan ju få för sig att anfalla.

 11. I utforskaren så vänds bilderna rätt, till synes, i alla fall på det sätt som Win8 tror att det ska vara. Hur stänger man av detta?
 12. Microsoft vill verkligen inte hjälpa sina kunder. Försök ställ en enkel fråga till deras support. Nej, just det #microsoftswamp