Gå till innehåll

Isacsson

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Senaste besökare till profilen

506 profilvisningar

Isacsson's Achievements

(1/8)

  1. Idag fungerar det satt skicka över både bilder och video, kanske tv´n behövdes startas om. Ser ut som man måste vara i skrivbords läge för att kunna strömma bilder/video och det är ju lite synd, skulle vart awsome om man det fanns en app som kunde hantera detta. Dock återstår problemet att skicka över playkanaler via ie eller om det finns någon app.
  2. Ja tv' n har stöd för dlna och rt plattan hittar den men när jag väljer playto så tar det en stund och det står fel på enheten . Som jag sa fungerar det perfekt från android telefonen, så jag hoppas verkligen det är någon inställning jag missat.
  3. Hej är helt ny på detta forum och tänkte att jag kunde få låna lite av eran kunskap här Idag har jag köpt en Surface och tänkte höra om någon har nå bra tips på hur jag skulle kunna streama tex bilder/video till en tv, har idag en Android telefon som klarar detta men hittar inget i plattan. Skulle också vart kul att kunna streama tex svtplay/tv3 play osv Har någon några app förslag för detta eller andra tips skulle det vara underbart tack! /Daniel
×
×
  • Skapa nytt...