Gå till innehåll

Chessa68

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Senaste besökare till profilen

540 profilvisningar

Chessa68's Achievements

(1/8)

  1. Är det någon som bor på Gotland som fysiskt kan hjälpa mig ? Mvh C
  2. Hej igen När datorn startar börjar jag trycka på F8-tangenten upprepade gånger till sidan "Avancerade startalternativ" visas sen väljer jag "Reparera datorn". Då startar HP recovery Manager. Det är här jag inte vet hur jag ska gå vidare? Nu är det så olyckligt att jag både är chef, assistent, kaffekokare och it avdelning ;-) dvs egen företagare. Jag har sparat backup på molnet men efter en stressig tid så var det nog 1-2 månader sedan. .
  3. Hej Tack för snabbt svar, har dock en fråga inna jag fortsätter. När jag väljer reparera datorn kommer jag till guiden HP recovery Maneger och kan bara välja återställningsprocessen, och all information på hårddisken kommer att försvinna. Ska jag välja det och kommer jag bli av med allt? Är en arbetsdator och vill undvika att bli av med allt.
  4. Hej Är ny här på forumet och tror ni säkert fått mycket frågor om detta men är desperat och inte så datakunnig. Jag fick idag, via facebook "polisviruset". Min dator går inte att köra felsäkert läge, kvittar vilket alternativ jag väljer, datorn bara startar om. Vad ska jag göra? Finns det någon här som kan hjälpa mig? Bor på Gotland. Evigt tacksam om svar och hjälp!!
×
×
  • Skapa nytt...