Gå till innehåll

Janeway

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Janeway

  1. Jag vågade inte göra då utan använde i EaseUS Partition Master. Där behövde jag inte ta bort partitionen utan den låg iaf som allokerad. Gick jättesmidigt och var lätt att förstå! Omstart krävs och den tar tid, iaf längre än vanligt, att starta. Så jag rekommenderar det starkt! Lyckas jag så lyckas du. Men vänta gärna till nån mer svarat ifall de har en annan lösning du känner dig mer bekväm med!
  2. Tjoohooo!!! Nu har jag 78.37 GB på C: och jag har gjort en ny D: av det som blev kvar!!! Jag valde att göra det i EaseUS Partition Master TACK TACK TACK till er alla!!! Ha det bra och sköt om er! Jag kommer säkert behöva hjälp med nåt annat datorgrejs i fram tiden! Puss på er! (Lite väl överexalterad av att jag klarade det själv, men med MYCKET hjälp från er! De tre vise männen! )
  3. SSD?? Den växlings fil som fanns var på D: men jag har tagit bort alla pationer som är bokstav: Den enda är C och den gröna. Blev lite nervös då programmet sa "Det här är en utökad partition. Om du tar bort partitionen går det inte att komma åt den. Vill du ta bort den här partitionen" när jag valde ta bort partitionen.... Jag vet inte om jag törs... Men jag gör ett försök! Går det åt helvete så gör det! Får väl köpa en ny dator i värsta fall och har en liten kass notebook som back-up dator, under tiden! Jag är jättetacksam som alla tips och råd! Ni är jättesnälla som hjälper mig!
  4. Tack så jättemycket för svar! Jo det tyckte jag med, men han tyckte "du behöver inte mer..." Allt som måste va på c ligger på c och allt som kan va var som ligger på d. eller låg. Nu har jag tagit bort alla pationer utom c och har nu 213GB ledigt som inte är "nåt" Alltså ingen bokstav med ":" (Ja jag är inte så kunnig så jag kallar allt fel...) Försökte med första länkens andra alternativ, skriv cmd i start enter etc, men enligt den finns inget att utöka med... Men min fråga är, om jag tar bort den gröna partionen kommer de GB hoppa över till c ? Se bifogad bild... Eller kommer de försvinna totalt? (Använder Dator > Hantera ... så det är väl windows egna hanterings program.
  5. C som är huvuddisk är full och jag vill utöka den. Jag har följt alla råd här för att rensa så det blir mer utrymme. Men jag vill ha den större. Den är på 20GB. Datorn var inte uppdelad vid köp, utan blev det av mitt ex. Jag tyckte det var lite med 20GB då hela är 250Gb. Jag behöver inte så mycket ledigt på D (som blev till efter delning av C). Nu har jag följt allt jag har hittat här, alltså de råd jag förstår, CCleaner, TreeSizeFree, men då jag inte vet vad jag kan ta bort utan problem har sistnämnda inte hjälpt. Men jag kan inte utöka C som jag vill. Så vitt jag har förstått det så skulle det ligga en tom oallkolerat utrymme, eller vad det nu hette, bredvid C för att utöka den. Jag har gjort detta. Se bifogad bild. Jag har (äkta) Windows 7, 32bitars. Snälla hjälp mig! Jag har försökt allt jag vågar göra själv utan konsultation av folk som kan.
×
×
  • Skapa nytt...