Gå till innehåll

Sasha.Kindergarden

Medlem
  • Innehållsantal

    31
  • Gick med

  • Besökte senast

Sasha.Kindergarden's Achievements

(2/8)

  1. tack såmycket har sickat och hoppas dom svarar tack för hjälpen som du gav mig.
  2. jag ska försöka kontakta dom via e-post tack såmycket. ett problem det står att vad problemet är och det vet inte jag riktigt. man kunde välja med en massa saker men jag vet inte riktigt vilken man ska ta. problemet är att datorn inte regerar efter man har tagit reperera din dator. är detta BIOS eller hårddisk som är fel på?
  3. jag ser inte såbra så jag råkade trycka på f6 men det gick bra tillslut och jag fick upp cker på där man trycker på Reperera Din Dator. Problemet är bara att när man trycker på enter när jag har valt Reperera så läser windows in filerna och sedan startas windows och man kan logga in. enligt anvisningarna ska man välja språk och Dell Fctory image kommer men tydligen så struntar Windows att jag har valt att Reperera datorn och beter sig som att jag aldrig tryckte på Reperera din dator.
  4. jag gjorde som det stog att man ska trycka på f8 några gånger men boot option eller något kom inte upp. tryckte f8 när man precis startar datorn och då när man ska logga in och även där man kan välja att starta windows normalt eller göra felsäkert läge. kanske gör jag fel någonstans.
  5. nej det har jag inte men om detta inte kräver en reparationsskiva från windows eller något sånt så kan jag andvända den. vill hellst veta om man behöver det innan jag kan pröva det som står vid din länk för att förhindra att datorn går sönder som jag är väldigt rädd att göra. frågan är: behöver jag en avbildningsfil eller en reparationskiva från windows för att göra det som anvisningarna visar vid länken som Cecilia länkade?
  6. service tag är 1DPTWP1 ska vara en dell Latitude dator med en massa siffror efter Dell Latitude
  7. så då kan din dator klara hur många som hellst bara om du har tillräckligt med minne på den. jag är väldigt mycket säker på att hur många minnes kort man har har inget med vilken dator man har.
  8. det finns tydligen ingen skiva inlaggt inne på datorn så den vill att man ska lägga något reparationskiva på ett USB som inte tydligen wille avsluta eller på en hårddisk men fungerar inte heller för den säger att den inte hittar den här återställning skiva.
  9. jag är ingen specialist men kan man inte bara lägga till en hårddiskenhet och det blir mera GB totalt?
  10. Hej. som vanligt har jag alltid problem med datorer. vissa säger att man ska säkerhetskopia datorn så man kan göra så att datorn var innan jag installerade ett program. jag har säkerhetskopierat när jag fick datorn och sattit in en som säkerhetskopierar en dag i veckan eller något sånt tror jag. jag säkerhetskopierade för ungefär en veckasedan då när jag skulle installera ett program. eftersom det var ett dåligt program så gick jag in på återställning men jag fann aldrig någon fil bara en fil som gjordes idag för en halv sekund sedan. jag har aldrig diskrensat så jag tar bort filerna. jag har aldrig tagit bort filerna och ajg vet hur man gör så jag har inte tagit bort dom. jag har aldrig andvänt systemåterställning från en fil innan så jag märkte inte att den tar bort filerna hela tiden. min fråga är hur får jag tillbaka dom gamla filerna? hur gör jag så den inte tar bort och lägger till en annan systemfil som är efter installation. skulle bli takcad för svar
  11. problem är att lägga en installationskiva på ett USB men det har jag skapat en annan tråd för.
  12. har en Dell Latitude (och nummer som jag inte fann). med den här dell fanns det ett programm som heter Dell backup and recovery center något sånt heter den. jag skulle installera om hela disken så jag skaffade ett USB. jag startade programmet och gjorde en avbildingsfil i detta USB men den fastnade och ett error kom upp som sa massa saker som sa att det itne ska fungera något sånt men jag var säker på att detta är en rätt USB. nu har programmet fastnat och bara rullar runt och säger att den startar en startbar bild. min hjälp är att göra så jag kan skapa avbildningsfilen på detta USB eller skaffa den på något annat sätt. prövade deamontools med spökskiva men fungerade inte. även med magiciso och poweriso. prövade att ladda ner den till en disk på datorn men den var inte på disken c: utan på D: men tror inte att det inte gör någon skillnad. har en laptop så skiva fungerar inte. USB Sakerna Filsystem: exFAT Minne: 250 GB Generic flash Disk USB Device Enheten fungerar correct. den säger att den skapar "Recovery - 20130801221422"-mediet för systemsäkerhetskopia. har sakt så i 12 timmar nu när det står att det ska vara klart på några minuter.
  13. var på semester så jag kunde inte svara direct. tack för det du sa hjälpte verkligen mycket.
  14. jag provade men som jag sa det finns inga saker på datorn som jag kan se och då kan inte treesize inte se mapparna heller. man kan säga att det spökar i min lilla hårddisk.
  15. har en dell latitude med intel core i3. har prövat återställning men den vill ha en skiva som jag har försök med spökskiva som deamontools som jag kan men fungerar inte med spökskiva om jag nu hade rätt skiva. jag skulle hellst gärna göra återställning om det funkar för USB har jag och allt men ingen sak som läser in skivor och så kan ajg inte köpa en heller för dom kostar mycket pengar. latitude dell laptop har intel i3. allt jag vet om denna dator
×
×
  • Skapa nytt...