Gå till innehåll

twister86

Medlem
  • Innehållsantal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

twister86's Achievements

(1/8)

  1. 2013 funkar bra, 2012, 2011, 2009 funkar inte. och sen kan de ju variera från windows 8 och windows 7 (64-bit)
  2. ev2.fil är en fil i C:\Windows\inf tror jag, men jag fick BSOD / kunde ej starta datorn enligt min andra tråd angående drivrutiner till hårddiskar, när jag tog bort snapman filen. Så fick göra en automatiskt reparation av Windows pga det och då löste sig ev2-problemmet. Men snapman återkom vid reparationen så det var inte förräns jag tog bort Acronis True Image som snapman försvann, och då funka även hårddiskarna.
  3. Jag har löst problemmet. Det var Acronis som var boven, Acronis hade egna drivrutiner som lades in i datorn och la ovanför mina gamla drivrutiner. Tog bort Acronis och allting fungerade som vanligt igen, ett tips, ladda aldrig ner Acronis programmet som kopierar och klonar hårddiskar. Du får Acronis drivrutiner till dina hårddiskar då och som är felaktiga, boven i detta fall var snapman drivrutinen. Ni hittar liknande problem här: http://forum.acronis.com/forum/25509 kanske skulle lagt in dom här screenshotsen också från början i tråden. http://s18.postimg.org/8ybu6ihl5/hd_fail.jpg http://s11.postimg.org/mi2gfy6f7/hd_fail2.jpg http://s8.postimg.org/u1f8e2fdh/hd_fail3.jpg hade kanske hjälpt (högst upp står det att jag har acronis installerat?)
  4. Fungerar fortfarande inte, fler tips på vad jag kan göra?
  5. Har startat om datorn, filen ev2 är fortfarande länkad till Notepad. Din fil fungerade inte :\ Edit: Har nu gjort en system återställning av Windows och filen har återställt till normalt igen. Hade dock varit trevligt om det fanns en annan lösning på problemmet än behöva göra en systemåterställning av datorn.
  6. Här är bild på felmeddelandet Men jag provar ta bort lower och upper då, om det inte är skadligt så är det värt ett försök att prova.
  7. Ok men de står att fortfarande filtypen .ev2 är associerad med Anteckningar, måste man starta om datorn för att ändringarna ska synas?
  8. Jag har ett ypperligt besvärande problem, och det är att alla externa lagringsenheter inte fungerar på min dator. Jag har haft möjlighet och prova enheterna på andra datorer, och dom funkar där. Men dem funkar inte på min dator. Jag har provat 3 olika 1 TB "External hard drive books" och samt flera olika USB minnen (stickor) på mellan 4 GB och 8 GB. Inget av dem vill funka. När jag stoppar in en enhet i USB porten så hörs det vanliga "ljudet" från Windows som en ny enhet är insatt, sen händer det inget mer. Enheten dyker inte upp i Den här datorn, och inte heller i Diskhanteraren (Disk Management | diskmgmt.msc ) Men däremot så dyker enheten upp i Enhetshanteraren, under kategorin Diskenheter men med en varning triangel (gul triangel med svart ! utropstecken) , klickar man på Egenskaper står det att : Jag kör Windows 7. (64-bitar) Jag har googlat runt lite och hittat bl.a. den här tråden: http://www.alltomwindows.se/forum/topic/15220-var-aer-mina-drivrutiner/ Där någon fick samma fel kod meddelande fast på sin DVD/CD-ROM, och jag undrar därför också följande om något liknande skulle vara en lösning för mig. Högerklickar jag på enheten under Enhetshanteraren och väljer Avinstallera, och sen söker efter maskinvaruförändringar, eller pluggar ut-/in lagringsenheten igen, så ploppar det upp ett fönster nere vid klockan att den har hittat en ny enhet och att drivrutiner installeras för enheten. Sen får jag upp ett meddelande att Enhetsdrivrutinerna installeras inte. Och ett rött kryss där de står Misslyckades. Varje gång jag provar. Finns det någon HKEY som jag kan ta bort med lower/upperfilters som har med USB lagringsenhet och göra? (inte DVD/CD-ROM) eller något annat som jag måste göra för att fixa problemmet? Mvh, tacksam för svar screenshots: http://s18.postimg.org/8ybu6ihl5/hd_fail.jpg http://s11.postimg.org/mi2gfy6f7/hd_fail2.jpg http://s8.postimg.org/u1f8e2fdh/hd_fail3.jpg
  9. Det verkar som om databasen till servern där hemsidan ligger på är nere. Du kan kontakta webmastern ang. problemmet eller vänta tills sidan är uppe igen, eller om det är din sida så kontakta ditt webbhotell.
  10. Jag råkade att ha rutan iklickad "Öppna alltid den här filtypen med det här programmet" när jag skulle öppna en .ev2-fil i Anteckningar. Nu vill jag återställa det och ta bort så inte längre Anteckningar används som standard programmet för den här filtypen, utan lämna det som det var förut (dvs inget program alls ska va associerat till den här filtypen) och ikonen ska bara vara blank. (en vit papper) Hur tar jag bort så inte Anteckningar längre är associerat till den här filtypen?
×
×
  • Skapa nytt...