Gå till innehåll

BGIN

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

BGIN's Achievements

(1/8)

  1. Tack! Nu fick jag i alla fall en förklaring. Återställningen hjälpte inte och det andra alternativet är för komplicerat för mig. Men Firefox var lösningen och där fungerar allt som det ska. Varför skulle dessa smarthjärnor till Explorerkonstruktörer vara inne och röra i något som fungerar? Hade de inget annat att göra. Det borde finnas annan vettig sysselsättning för dem. Hjälpa fattiga, sjuka, gamla och barn.
  2. Jag har problem att komma in på vissa sidor. Har PC med Windows 8.1. På vissa sidor kan jag inte komma vidare. Exempelvis på Eniro.se och deras vägbeskrivningssida kan jag skriva in orter och gator men därifrån hittar inte sidan något. Inga förslag kommer heller upp då jag skriver i rutan, vilket det gör på andra datorer. På upplysning.se försöker jag logga in, men får svaret att sidan inte kan nås. Provar jag på min gamla PC (win 7) fungerar det som det ska. Är detta en inställningssak på Explorer?
  3. Det visade sig att jag bara har win 8 och vill uppdatera till 8.1. Lätt, bara att på windows hemsida klicka på "Skaffa 8.1" och "ladda ner uppdateringen". Men varför i jösse namn kommer jag bara till store och en himla massa andra appar. var hittar jag win 8.1 där?
  4. Tack! Så mycket lättare det blev nu!
  5. Efter att rasat min PC med Windows 7 köpte jag idag en ny med Winsows 8. Det är inte mycket jag begriper av det nya operativsystemen, men tids nog kommer jag väl på det. Hoppas att jag kan fä hjälp på traven på detta forum. Första frågan: Var finns "gå tillbaka"? Om man varit inne på exempelvis inställningar och är klar där, så hittar då jag inte någon "knapp" loknande OK eller klar så jag kommer tillbaka där jag började. Inte ska man väl behöva starta om datorn varje gång man gjrot något? Likadant med apparna. Har jag oppnat appen bilder lyckas jag ju inte stänga den sedan.
×
×
  • Skapa nytt...