Gå till innehåll

MartinBjörkman

Medlem
  • Innehållsantal

    23
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av MartinBjörkman

  1. Hej Köpte nyligen en Func Ms-3 mus. När jag pluggar in den i datorn kommer felmeddelandet "USB-enheten inte igen". Provade att starta den i en kompis dator, som kör win 7, där fungerade den som den skulle. Några tips på vad jag kan göra? Jag har windows 8..
  2. ... det kanske inte går. Aja, åter till ämnet. Datorn rullar på hur bra som helst, väntar med windows 8.1 tills jag får höra att den fungerar felfritt till min dator. Tack för all hjälp vänner!
  3. På tal om något helt annat när jag ändå har er på tråden. Vet ni om man kan ställa in så att man "backar i webbläsaren" med tre fingrar på musplattan?
  4. Jag kommer inte dit dem pekar i guiden.. Eller trycker jag fel?
  5. Om jag ska stoltsera med någonting så listade jag faktiskt ut att stänga av automatisk ljusstyrka helt själv. Nöjd!
  6. Nej jag kan inte se att det dyker fram något mer grafikkort. si3rra: Jag förstår inte riktigt vad du vill att jag ska göra. Ska jag ladda ner Powerxpress någonstans?
  7. Måste jag köpa det eller kan jag hitta en Key någonstans?
  8. Gjorde om datorn i recovery nu och den flyter på lika bra som innan jag uppgradera till win 8.1. Jag kan dock fortfarande inte se grafikkortet i enhetshanteraren, konstigt.. Men allt fungerar så jag är nöjd! Synd att 8.1 inte fungerar till datorn, det var ganska bekvämt med startknappen, saknar den ibland. Men man vänjer sig väl. STORT tack till er alla som har hjälpt mig!! Ni kommer med stor sannolikhet höra från mig igen när jag har problem igen, hehe, brukar sätta mig i situationer som jag inte kan ta mig ur, tur då att ni finns att fråga! Tack igen! Edit: Nu är ju inte jag så "hajj" på datorer men kan tipsa om ett grymt program jag fick nys om för några dagar sen som är grymt. "Adblocker" från google, fungerar i chrome. Underbart program i webbläsaren som blockerar alla annonser och reklamer, till och med den lilla reklamsnutten som kan komma innan vissa klipp på youtube eller aftonbladet osv. Försöker ge tillbaka lite efter att ha fått bra hjälp av er hehe.
  9. Nu hettade det till, och jag är mer förvirrad haha. Så som jag tolkar det ni skriver är att det spelar ingen roll om jag återställer via Recovery eller gör det via Windows inställningarna? Marion du tycker jag ska göra via windows och e-son att jag ska göra det via Recovery. Men spelar det något roll? Det är väl samma sak jag göra i båda fallen? Skulle precis till att börja när jag såg att ni blivit oense och blev osäker på vad jag ska trycka
  10. Okej, gör det så snart jag kommer hem och berättar hur det gick. Håll tummarna!
  11. Okej, tack för att ni hjälper mig allihopa! Jag gick in i Recovery och kan därifrån återställa till den tidpunkten jag köpte datorn. Ska jag spara det jag vill ha på en extern hårddisk och sen återställa?
  12. Ja det får vi hoppas, köpte datorn för fyra veckor sedan.. Men alltså ditt råd här och nu är alltså att återställa till win 8. (Det vet jag inte hur jag gör, jag har ingen cd-skiva osv. Har inte ens CD-rom ingång i datorn hehe) Men jag hittade det här, hjälper det tro?
  13. Uppdaterade allt i SW update nu men problemet kvarstår. Står att jag inte kan uppdatera BIOS..
  14. Bummer!! Tips på någon bra hen som kan datorer i Göteborg? Köpte den på inet, kanske ska åka dit?
  15. Detta låter sjukt svårt. Kan jag inte bara installera om windows?
  16. Går sådär för mig. När jag sökte efter uppdatering sa den som på bild 1 att den inte hittar mitt OS. På bild två hämtade jag hem uppdateringen men att filen inte var kopplat till något program. uuuuff, funderar på att installera om hela datorn
  17. Tack för svar! Samsung Series 7 Ultra NP740U3E Den datorn är det: http://www.samsung.com/uk/consumer/pc-peripherals/notebook-computers/ultra-portable/NP740U3E-S02UK GraphicAMD Radeon™ HD 8570M Graphics with 1GB gDDR3 Graphic Memory (PowerExpress)
  18. Hej Jag uppdaterade till win 8.1 för någon dag sedan. Enda sedan uppdateringen har min skärupplösning varit jättelåg och dålig. Jag kan inte ställa in den vanliga som jag vill ha (1920x1080) Någon som har några hjälpmedel? Jag kan inte heller tona upp eller ned ljusstyrkan.. Oerhört frustrerande. Om jag ställer in upplösningen på tex. 1024x768 (som är den lägsta) sedan startar jag om och ställer in på 1920x1080 ställer den in sig på det, men startar jag sedan om går den tillbaka till någon annan, konstig och dålig upplösning. Hjälp!! Tack Mvh Martin
×
×
  • Skapa nytt...