Gå till innehåll

slipestream

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av slipestream

  1. Du e fan bäst! jag ladda ner Integrated graphics, chipsets system drivers for Windows 7, Vista, Xp och audio drivers för mitt moderkort som du rekommendera och så är problemet borta! Du fattar inte så länge jag har letat efter en lösning och hur frustrerande det var. TACK! Jag vet inte om jag inbillar mig men det låter som ljudet är mycket bättre med.
  2. Ok så jag läser att jag kräver 2.0 och mitt moderkort har USB 2.0: så då betyder det att det inte är problemet? kan det kanske va att mitt integrerade ljud är skit? kan inte sånt men något med ljud måste det väll vara nu ;D detta stod det om mitt ljud, vet ej om det hjälper Integrated Realtek ALC888S-VD Audio*Integrated audio is not available if a sound card is installed. Number of channels: 8 Audio CODEC: ALC888S-VD Maximum bit depth: up to 24-bit Maximum sample rate: up to 192,000 Hz Supports S/PDIF digital
  3. har inte problem med något annat, mus, tangentbord etc. Min dator är runt 4 år gammal skulle jag gissa på. Har bytt ut min GPU och PSU och när det gäller USB-standard så vet jag inte vad det är eller hur man kollar det.
  4. Har prövat dem på min mammas laptop, jag laddade även ner OBS (streaming software) och testa eftersom problemet allt finns där när jag streamar men dom funkade felfritt på hennes laptop. Jag har windows 7 Home premium och när du säger speciell programvara menar du steelseries engine som man kan ladda ner på deras hemsida? om det e det du menar så har jag inte det på datorn nu men jag hade det innan jag formatera datorn och då va problemet fortvarande där.
  5. Jag har köpt steelseries siberia V2 Frost blue edition och varje gång jag streamar eller har många saker som spelar upp ljud så gnistrar det till. Och det är bara jag som hör det, de som tittar på min stream hör inte det. Jag tror det är fel på mina usb portar för min andra siberia v2 normal (inte frost blue) har inte detta problemet och de har de 2 pinnarna, kommer inte på vad det heter. Jag har bifogat en inspelning när jag är i Hearthstone menyn och streamar. Min telefon suger så kvaliten är inte den bästa med det går att höra. Har letat efter en lösning i några månader, men ingen har någonsin svarat på mina posts, och steelseriest vet heller inte vad problemet är. Recording.mp3
×
×
  • Skapa nytt...