Gå till innehåll

sebbeh65

Medlem
  • Innehållsantal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av sebbeh65

  1. Jo, men om jag går in i Åtgärdscenter står det "åtgärd krävs" vid automatiskt underhåll. Och även om jag kör underhåll står det fortfarande "åtgärd krävs" direkt efteråt igen.
  2. Jag har schemat inställt på kl 11.00 varje dag men själva underhållet går inte igång då. Fråga mig inte varför. Kanske för att jag kör andra program då? I alla fall, i Åtgärdscentret har jag ett meddelande som lyder: "Automatiskt underhåll har försenats. Underhållsaktiviteterna kommer att köras vid nästa schemalagda tidpunkt, eller så kan du starta underhållet nu." Jag väljer att köra det med en gång, och efter att underhållet körts klart finns fortfarande meddelandet ovan kvar. Det går inte bort hur ofta jag än kör underhållet manuellt. Är detta något jag bör göra något åt eller är det bara att låta det vara? Märker inte problem med datorn i övrigt.
  3. Märker nu att den blå lampan på disken blinkar när den används (överför filer till den) medan den lyser vanligt när jag inte för över filer. Innebär det att den inte arbetar när den lyser utan bara när den blinkar? Och att det bara är att slita ut den då?
  4. Jag kollade guiden men det stod inte samma sak på datorn:
  5. Jag testade det men lampan på disken lyser hela tiden den är inpluggad.
  6. Okej, då är det kanske disken som strular. Men konstigt att det ändå finns "mata ut" på usb-stickorna om det inte behövs med Win 8.
  7. Är du säker? För jag har märkt att en TV-serie jag la in på disken strular i bd-spelaren och det problemet har jag inte med usb-stickorna som juag kan mata ut på rätt sätt.
  8. När jag använder vanliga usb-stickor kan jag välja "mata ut" när jag ska ta ur stickan ur datorn, men när jag använder min externa hårddisk finns det inte det alternativet. Jag har följt några guider jag hittat om problemet med inte kommit på någon lösning. Externa disken är en Seagate.
×
×
  • Skapa nytt...