Gå till innehåll

Jessica81

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Senaste besökare till profilen

395 profilvisningar

Jessica81's Achievements

(1/8)

  1. När jag installerar musen tror jag den söker drivrutiner på nätet. Jag stänga av uppkopplingen och låta Windows sköta installationen?
  2. Hur avinstallerar/installerar jag utan mus helt och hållet?
  3. Näjj, det har inte löst sig! :/ Det är logitech mus. Köpte en ny idag, samma märke. Fungerar på samma drivrutiner... Modell på musen vet jag inte...
  4. Jag avinstallerade drivrutinerna helt och pluggade i usb igen. Då installerades de automatiskt igen. Det är en stationär dator. Är det möjligt att windows live mail ställer till det? När jag stängde det programmet så började allt fungera igen efter en stund.
  5. Konstigaste problemet jag stött på. Musen slutar fungera. Mitt i allt går det inte att ta tag i filer och mappar på skrivbordet och flytta dem. Det går att högerklicka och flytta, radera etc Windows mail - Går inte att dra mail från inkorgen till olika mappar Adobe Photoshop - Kan öppna programmet och ser alla filer när jag öppnar och väljer en fil. Men när den ska öppnas så öppnas den helt enkelt inte. Adobe Illustator - Kan inte flytta filerna på arbetsytan. De flyttas bara 1 cm sen åker de tillbaka till ursprungsplatsen. Det är som om de är låsta. Ibland försvinner "låsningen" av sig självt efter ett tag (ett par timmar) annars försvinner den när jag startar om datorn men kommer tillbaka efter en stund. Hjääääälp! Jag blir galen!
×
×
  • Skapa nytt...