Gå till innehåll

shadow_wolf

Medlem
  • Innehållsantal

    14
  • Gick med

  • Besökte senast

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Man

shadow_wolf's Achievements

(1/8)

  1. Tackar. Finns det auto-uppdatering i Chromium eller måste man ladda ner och installera uppdateringen själv?
  2. Finns Chromium fortfarande kvar till Windows? För på http://www.chromium.org/ blir man bara hänvisad till Google Chrome...
  3. Det är Windows 8.1 x64, men det är det som är lite konstigt har inte haft detta problem innan när jag installerat CIS. Det kommet inte upp nån ikon i aktivitetsfältet och tar man "Visa ikon och meddelanden" när man precis kommit ut på skrivbordet så kommer det bara upp en ruta där det står denna ikon är inte aktiv den visas nästa gång den blir aktiv? Kör man igång det manuellt så kommer ikonen i aktivitetsfältet.
  4. Ja det är hela CIS vad jag har förstått. Direkt efter man har kommit ut på skrivbordet efter inloggning så får jag starta det manuellt genom att klicka på ikonen för CIS då startar det.
  5. Det är helt nyinstallerat... det var så gången innan med att jag fick starta det manuellt när jag kommit ut på skrivbordet efter inloggnig.
  6. När man startar Windows så ska vel Comodo Internet Security starta samtidigt? Nu får jag klicka på ikonen och starta det manuellt? Innan har det alltid autostartat, vet inte varför det inte gör det nu är det nån inställning man ska göra eller?
  7. Tycker ochså att Windows 8.1 funkar rätt så bra, så länge man kör det klassiska skrivbordet, Metro var ju inget vidare Jag tror många kritiserar Windows 8/8.1 för att startmenyn är borta för att den är så typisk för Windows. Tycker Windows 9 känns som tillagda funktioner till Windows 8.1, ungefär som Windows 7 var till Vista. Alltså Windows 9 är det Windows 8.1 skulle ha varit.
  8. Den där skrivbordsbilden vart finns den?
  9. Den där skrivbordsbilden va snygg, vart får man tag på den?
  10. Med ett svart tema så vart det ganska snyggt... kör visserligen inte Chrome utan Srware Iron.
  11. Jag har fixat detta nu gick till Kontrollpanelen >> Hjälpmedel >> Optimera visningen och sedan scrolla ner och bocka av Ta bort bakgrundsbilder (där de förekommer) efter detta så funkade det att byta skrivbordsbakgrund.
  12. Nej jag körde Windows 7 Home Premium x64 innan... Ska tillägga att jag inte kör Metro, utan det andra "start menyn".
  13. Ja den är aktiverad, det står under Windows-aktivering: Windows har aktiverats. Under Anpassning och sedan Skrivbordets bakgrund så väljer jag en bakgrund som följde med temat och prövar med att ändra, men det ändras inte utan skrivbordet är fortfarande svart bakgrund?
  14. Har precis installerat Windows 8.1 x64 men det går inte att ändra skrivbordsbakgrunden? Det förblir en svart bakgrund även om man tar högerklick "Använd som skrivbordsbakgrund" ? Tema går att att ändra, men inte skrivbordsbakgrunden och Windows är uppdaterat och aktiverat. Hur löser man detta?
×
×
  • Skapa nytt...