Gå till innehåll

baheno

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av baheno

  1. Stort tack för det!! Eftersom Kies uppdaterar firmware i telefonen så vore det kul att få igång det, och ta mej f**n... Visual c++ gjorde grejen! Funkar klockrent nu!!! Ett stort frågetecken ang att Samsung inte är medvetna om detta då detverkar vara ett vanligt fel för deras användare... Ska dock ta mig en ordentlig koll på det andra programmet då det verkade smidigt att säkerhetskopiera via wifi och nätverket hemma!!
  2. Installera C++ känns för mig onödigt då det borde finnas i min Win installation. i annat fall antar jag att det är dena här jag ska köra då jag har en x64 bits version?! http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=4887 Precis den hittade jag när jag googlade, dock på engelska... Därför gjorde jag registergenomsökning och viruskoll. Inget har fungerat som sagt, och det är tydligen INTE rekomenderat att dra hem *.dll filer från nätet, såtillvida man inte är helt säker på var dom kommer ifrån, vilket man sällan kan vara tyvärr Jag antar att det bästa förslaget är att dra hem det alternativa syncroniserings programmet! Ia alla fall låter det lättast för mig. Jag har provat att installera Kies på sambons laptop, och där fungerar det utan problem. Vill dock ha mina saker på ett o samma ställe, därav nöjer jag mig inte med det Stort tack för er input! Det hjälper alltid att på en "second oppinion" !
  3. Försöker då att finna lite hjälp här i forumet! Jag ska instalera Samsungs program Kies3 för att ta backup på min Galaxy smartphone. Efter installation av Kies3 så får jag upp ett felmeddelande som lyder: "Det går inte att hitta ordningsnummret 12404 i DLL-filen mfc90u.dll" Har mailat och chattat med Samsungs support, vilka hävdar att det är fel i Windows, och inte i Kies programmet. Jag kör som sagt Win7 Ultimate, och har alla senaste uppdateringar från Win Update som finns att hämta. har även kört kommandot "sfc /scannow" i commando prompten som säger att det inte finns något integritetsbrott. Tre olika antivirusprogram samt en register uppstädning har gjorts utan resultat. Är det någon som har något tips på hur jag kan fixa till problemet så blir jag oerhört tacksam!
×
×
  • Skapa nytt...