Gå till innehåll

char43

Medlem
  • Innehållsantal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

char43's Achievements

(1/8)

  1. Nu tycker jag det verkar som jag har ett Microsoftkonto men för att komma åt det måste jag först logga in med mitt lokala konto. För att öppna datorn använder jag en fyrsiffrig kod men den fungerar ju inte som lokalt lösenord.
  2. jag var ju tvungen att ändra eftersom lösenordet var "fel". Varför det inte fungerade fattar jag inte.
  3. Tack Cecilia! Men det knepiga för mig verkar vara att få ett Microsoft-konto. För att kunna använda e-posten och hämta appar osv.
  4. Jag har ett Microsoft-konto och jag har ett lösenord. Men när jag ska t ex hämta en facebook-app går det inte med det lösenordet! Hur ska jag få ett lösenord som det går att logga in för appar?
  5. "Bekräfta ditt lokala lösenord" - vilket då?? Inget fungerar. Vilket är det "lokala" lösenordet??? Varför räcker inte lösenordet ? Vad ska jag med lösenordet till när jag inte kommer in i appar tex med det??
  6. Tack! Men fy katten vad jobbigt! Verkar inte klokt. Har varit hur lätt som helst på te x min Iphone, nu är det helt sjukt mycket klick hit och dit.
  7. Hittar ingen knapp för att begära ett nytt lösenord till Microsoftkontot. Tacksam för hjälp.
  8. I Windows 7 hittade man en lista på programmen genom startknappen, hur gör man nu i denna (suck) nya version dvs 8.1?
×
×
  • Skapa nytt...