Gå till innehåll

Director

Medlem
  • Innehållsantal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

Director's Achievements

(1/8)

  1. Har tyvärr inte fått över någon annan dator ännu så jag har inte kunnat kolla om problemet ligger hos bredbandsleverantören eller i min burk. Sidan jag inte kommer åt kommer att läggas ner vid månadsskiftet april/maj, så jag kommer inte så mycket längre med detta. Jag vill dock passa på att tacka alla för hjälpen med att försöka lösa problemet.
  2. Det var ju tur det, funkar idag.
  3. Har tyvärr inte kunnat hålla på med detta på några dagar, men jag har testat nslookup på en annan dator och fick samma ip-nummer som när jag testar från min. Bredbandsleverantören vill att jag ska testa att ta hit en bärbar dator och därigenom se om problemet finns i min burk eller inte. Har inte fått tag i någon ännu som jag kan låna, men jag ska försöka. Jag installerade nyligen om min dator helt. Vet inte om det är Windows 8.1 som ställer till det. Jag har fiber sedan några månader tillbaka och därmed ingen router eller liknande. Återkommer när jag har lyckats få låna en dator. Ska också tillägga att idag kommer jag inte åt www.sj.se Möjligt att det är samma problem, ser i alla fall likadant ut och jag vet att den funkar för andra. Tack för alla svar
  4. Vet inte hur jag gör detta. Skrev in nic i sökrutan och fick då upp "Hitta och åtgärda nätverks- och anslutningsproblem." Där kunde jag söka på en särskilt hemsida och får upp att jag ska kontakta internetleverantören, så jag får testa det också.
  5. Så här står det "For exampel och två ip-nummer. Ett till #sorce server och ett till "x client host. Antar att de är ointressanta. Sedan står det: local host name resolution is handled within DNS itself: 127.0.0.1 localhost ::1 localhost När jag försöker surfa till sidan så får jag upp "Det går inte att visa den här sidan". Kör jag då Årgärda anslutningsproblem så får jag upp "Din dator verkar vara rätt konfigurerad men enheten eller resursen svarar inte."
  6. Ska testa detta på ytterligare en dator. Har antecknat IP-numret jag fick upp. Tack! När jag försöker via FTP-programmet så får jag bara: Create Control socket Connecting to ...Surftown... Connection timed out
  7. Den rensade dns cachen och sa att det var gjort, men det hjälpte inte. Får försöka kontakta internetleverantören och höra om de har någon blockering. Tack för svaren!
  8. Jag har numera fiber via något som heter Ownit. Hemsidan har jag hos Surftown. Kan tyvärr inte sådant som traceroute och grejer. Sidan ska dessutom avslutas om en månad, men jag ville lägga ut några saker jag lovat innan dess. Kan Ownit ha något med saken att göra? Mycket märkligt det här. Vet inte om det finns något dolt ställe i Windows där det kan ligga någon blockering. Är tyvärr inte så duktig så jag förstår sånt här.
  9. Sedan ett par veckor tillbaka så kommer jag helt plötsligt inte åt min ena hemsida från min hemdator. Jag får ingen åtkomst till den, varken genom IE, Chrome eller via mitt FTP-program. Har tagit bort cockies och alla annan webbinformation, tömt temp-filer och kontaktat mitt webbhotell. Har avinstallerat AdAware från LavaSoft och aktiverat Windows Defender. Inget hjälper. Det går att se hemsidan från alla andra datorer och jag kan komma åt alla andra webbsidor via min dator utan just en. Har själv inte blockerat någon hemsida eller liknande. Den funkade ena helgen, och nästa inte alls. Webbhotellet konstaterar att sidan inte är blockerad, men konstaterar också att jag inte når fram till den. De hittar inget svar och kan inte hjälpa mig. Har någon en idé om vad det kan vara och hur man löser det? En annan märklig sak sedan jag uppgraderade till 8.1 är att apparna till Lync och Outlook är helt blå, utan text eller ikoner. De försvann när jag uppgraderade, så det verkar vara en massa strul med 8.1. Ingen stor sak, men ändå märkligt. Det vore snällt om någon förstår sig på det här och kan komma med en lösning, tack!
×
×
  • Skapa nytt...