Gå till innehåll

Petrax

Medlem
  • Innehållsantal

    14
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Petrax

  1. Har skaffat en extern hårddisk (Seagate Backup Plus 3.0 2TB) som jag vill kryptera. Hittar dock inte något sätt att lägga in lösenord i disken. Finns det programvara att köpa som är säker, som går att använda till externa hårddiskar?
  2. tack för värdefull info! Ska genast skaffa dammrensning. Det har aldrig gjorts tidigare trots att datorn har några år på nacken, en stationär
  3. Konstigt, den var redan avbockad.. Då måste det vara ngt annat fel?
  4. Jag hittar inte systemfel. Hur bär man sig åt för att hitta och åtgärda det..?
  5. Min dator startar om utan att det är uppdateringar på gång. Oavsett vad jag håller på med på datorn. Kan det vara samma slags problem som i den här tråden? Ligger felet isf i W 10 eller i min dator?
  6. Tack! Jag har försökt ändra till privat nätverk, "skapa en ny anslutning eller nytt nätverk" men det händer ingenting. Får upp ett fönster "konfigurera ett nätverk", men där står programmet stilla och kommer ej vidare.
  7. Till en början använde jag mobilt bredband, men senaste par åren är (samma) dator kabelansluten till egen router. Räknas det då som lokalt nätverk?
  8. Tack! Det står "Anslutningar Ethernet". Och så står det också "Nätverk 4, Offentligt nätverk" - vad är det?
  9. Hur kan jag kontrollera om wi-fi-funktionen är på resp. av i wind. 10? På stationär dator.
  10. Tack för tips men inget av dem tycks hjälpa.. Om jag avinstallerar hela LO (för att installera det på nytt), vad händer isf med dokument jag skrivit med programmet?
  11. Har haft libre ofiice-ordbehandlingsprogram i ett år, funkat bra. Men nu plötsligt kan jag varken öppna programmet eller dokument jag själv har skrivit. Så här står det i felmeddelandet: "Antingen har en annan instans av LibreOffice tillgång till dina personliga inställningar eller så har den inte frigjort dem igen. Samtidig åtkomst kan leda till att dina personliga inställningar blir inkonsekventa. Innan du fortsätter bör du se till att användaren '' stänger LibreOffice på värden ''. Vill du verkligen fortsätta?"
  12. Hej! Letade efter en liknande tråd men hittade ingen (kanske jag missat den..?) Jag får inte igång ljudet, får meddelandet "ljudenheten inaktiv i windows". Vad gör jag?
  13. Hej! Jag har liknande problem. Windows 8.1 och mobilt bredband från tre.se. Det blir många avbrott i internetuppkopplingen. Och ibland när jag sätter i modemet i datorn, börjar datorn starta om.
×
×
  • Skapa nytt...