Gå till innehåll

Pelleplutt

Medlem
  • Innehållsantal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Pelleplutt's Achievements

(1/8)

  1. Tack för alla tips, jag har nu lyckats få igång chrome som funkar finfint. Så jag släpper detta t.v.
  2. Tack för era förslag. Dessvärre kvarstår problemet. Jag kan inte heller använda Chrome, det går supersegt, IE går snabbt. Försöker installera Firefox men det går inte, jag kan inte köra installationen, dem lägger av hela tiden. Det jag gjort på datorn som kanske orsakade något (min dator är nästan ny) är att installera ett program för att dekoda winmail (?). Något har iaf hänt eftersom det är så stora problem helt plötsligt. Flashtillägget är aktiverat.
  3. Jag kan inte copypejsta in svaret du refererar till men det handlar ju om att gå in på Inställningar för kompabilitetsvyn och där lägga till tex svt.se som en sajt. Tyvärr hjälper inte det heller. Kan jag ångra min uppdatering till 8.1? Jag tror att problemet är kopplat till det. Hade 8 innan.
  4. Jag kan inte avinstallera flash player då den är integrerad med IE i Windows 8. Hur gör jag för att reparera IE-installationen? Tacksam för hjälp.
  5. Jag har nu begripit att IE är Internet Explorer. Men jag behöver hjälp att reparera IE-installationen. Jag har kryssat ur rutan Internet Explorer 11, via Verktyg tror jag, och sedan kryssat i den igen och startat om. Hjälpte inte.
  6. Tack. Ursäkta en som inget begriper. Vad är IE? Hur reparerar jag IE-installationen?
  7. Hjälp önskas. jag har ett fel meddelande som lyder: Den här websidan vill köra följande tillägg: Adobe flash player från Microsoft Windows third party compon... sen ser jag inte mer. Jag klickar Tillåt om och om igen utan resultat. Jag kan inte kolla tex på svt play. Jag har testat att avinstallera/installera flash player, att aktivera/avaktiver ActiveX, Shockwave flash object etc. Vad görA??? Tacksam för hjälp.
×
×
  • Skapa nytt...