Gå till innehåll

L.T.

Medlem
  • Innehållsantal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av L.T.

  1. L.T.

    Spelnyheter

    Typiskt, de måste sluta ge ut info om när de släpper ut spel för att de håller aldrig vad de lovar. Lite som med Blizzards World of Warcraft film som Blizzard Entertainment har hållt på med i flera år och lite då o då så poppar det upp release datum som inte håller.
  2. Hittade du någon lösning eller stängde du bara av bevakningen?
  3. Jag har samma version som dig men har inte fått förfrågan att uppdatera. Testa avinstallera och installera om CCleaner.
  4. Testa detta: I IE 11, gå till Verktyg och klicka på Inställningar för Kompatibilitetsvisning. I fönstret som dyker upp, skriv in webbadressen där videoklippet inte funkar i "Lägg till denna webbplats" textrutan. Klicka på Lägg sedan på Stäng. Försök att starta videon. Om detta inte funkar så har jag ingen aning vad problemet är
  5. Okej, men är webbläsaren samma bitars som ditt operativsystem? Om du inte vet om du har 32-bitars eller 64-bitars så kan du kolla upp det genom att klicka på Start/Windows-knappen -> Högerklicka på Dator och sedan klickar du på egenskaper. Sen kollar du på "Systemtyp:"
  6. Har du kollat att du har installerat rätt version av explorer och adobe flash player till ditt operativsystem? (32 bit/64 bit)
  7. Tips till dem som har liknande problem, men att BIOS lösningen inte funkar. Jag märkte att när jag var inloggad på skype och någon skrev till mig medan jag hade datorn i viloläge så startades datorn automatiskt. Testa logga ut ur skype eller andra chatt program innan du lägger datorn i viloläge och se om det funkar.
  8. L.T.

    jätteseg dator!

    Pröva CCleaner och börja rensa datorn på skräp. Glöm bara inte att kryssa bort saker som du vill ha kvar.
  9. Har du testat starta datorn i säkerhetsläge och försökt att ta bort viruset? Btw, vad har du för antivirusprogram, gratis eller betaldversion?
  10. L.T.

    Two player games

    Hej, jag och min polare funderade på att spela ihop något online spel som inte kräver hamachi. Vi kan tänka oss att spela gratis spel som finns på Steam och plattformsspel som finns på nätet och vi skulle vilja att ni tipsar om spel där man kan vara 2 spelar och uppåt, helst gratis spel, kan tänka oss att lägga ner max 100 kr. Så skriv en lista på spel som ni tycker är bra och vi ska testa dem.
×
×
  • Skapa nytt...